hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyárváró aktivitást hirdetett az O'Neill

Az O'Neill a régi, strandmárkaként való pozícionálást szerette volna újra felerősíteni megújabb kampányával. Ennek során nyárváró aktivitást hirdettek #O'Neillnyár néven, amely során Trokán Nóra színész kérte a közönséget, hogy posztoljanak nyárváró fotókat május végén pár napig.

hirdetés

 

 

A felhívás végére nagyjából 50 kép gyűlt össze, a nyertes egy nyári O'Neill felszerelést és a Lupa Tóra szóló belépőket nyert.

A nyereményt Budapest felett, egy tetőreklámuk előtt adták át. A díjátadón a hostessek mellett megjelent meglepetésként az Intim Torna Illegál zenekar 2 tagja, akik kis minikoncertet is adtak a nyertesnek. itt egy klipet is forgattak a zenekarnak, amely a Park-koncertjük előtt jelenik meg.

Az O'Neill egész nyáron a fenti tematika köré szervezi aktivitásait, egyrészt a Lupa tavon történő átfogó megjelenés révén, illetve eköré épül a közösségi médiás kommunikációjuk is. Ebben együttműködnek véleményformáló, a közösségi médiában aktív emberekkel, és minden kooperációt (személyes seeding, helyszínszponzorációk, események) e köré fűznek fel. 

A kampány célja a márka megfiatalítása, ugyanis a márka által küldött közlemény szerint az O'Neill 15 éve volt igazán csúcsponton. Közben a sors tovább írta a történetet, mert múlt pénteken eltávozott 94 éves korában a márka alapítója, Jack O'Neill, aki 65 évvel ezelőtt nyitotta meg Kalifornia első szörfboltját és nem sokkal később  ő alkotta meg a neoprén szörfruhát. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés