hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nukleáris tapasztalat szükséges a 340 millióhoz

Nukleáris területen szerzett tapasztalatokkal rendelkező ügynökség indulhat eséllyel azon a pr-tenderen, amelyet a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kht. írt ki. A Tenders Electronic Daily (TED) szerint a tárgyalásos eljáráson kiválasztott cég 2012-ig dolgozik a társasággal nettó 340 millió forint értékben.
hirdetés

A Központi Nukleáris Pénzügyi Alap felhasználásának fejlesztési és üzemeltetési céljaival kapcsolatos lakossági tájékoztatására keres partnert a közhasznú társaság. A nyertes cég 2009 és 2012 között dolgozhat a pr-feladatokon, amelynek része például a kommunikációs stratégia meghatározása, tájékoztatási programok összeállítása és lebonyolítása, tájékoztató kiadványok megjelentetése, az önkormányzati társulások és a megbízó kommunikációs tevékenységének a segítése, közvéleménykutatás, honlapfrissítés és-karbantartás, válságkezelés, sajtókapcsolatok és projekttervezés.

A társaság olyan ügynökséget keres, amelyik nukleáris területen is rendelkezik tapasztalatokkal. A hirdetmény szerint csak azok a jelentkezők bizonyulnak alkalmasnak, amelyek rendelkeznek 2005 és 2007 között összességében hároméves időszakra vonatkozó, minimum hat darab pr-referenciamunkával. Ezek közül legalább kettőnek a nukleáris területre kell vonatkoznia, amelynek az értéke meg kell haladja az egyenként nettó 20 millió forintot, míg a nem nukleáris területen végzett, legalább négy referenciának egyenként legalább nettó 35 millió forint értékűnek kell lennie.

A jelentkezéseket szeptember 29-ig várják, a kiválasztott öt pályázónak október 6-ig küldik el az ajánlattételi felhívást.
 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Spanyolországban elért bevételük 3 százalékától szabadítaná meg őket az új törvénytervezet.

Április 12-e a jelentkezési határidő. A díj támogatója, a Telenor idén különdíjat is oszt.

Ez pedig már csak azért is komoly probléma, mert a házaspár nagy energiákat és pénzeket fektetett a saját, „Sussex Royal” brandjébe.

A Drivingcamp meghívásos tenderen választotta az ügynökséget.

Monica Bickert, a Facebook tartalompolitikáért felelős alelnöke írt erről egy blogposztot.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés