hirdetés
hirdetés
hirdetés

NRC, iAudit, TNS Hungary - online reklámadatok

Internetes hirdetéselemző szolgáltatást vezet be a magyar piacra az NRC Piackutató a TNS Hungary és az iAudit International együttműködésével.
hirdetés
A szeptembertől elérhető megoldások segítségével a hirdetők naponta friss adatokat kaphatnak a website-ok látogatóinak összetételéről, és részletes információhoz juthatnak arról, hogy az egyes online hirdetési kampányaik milyen összetételű látogatócsoportokat értek el és milyen átkattintási arányokat eredményeztek. Klenovszki János, az NRC Piackutató ügyvezetője szerint az új szolgáltatások növelik az online hirdetések mérhetőségét, ezzel újabb hirdetőket kapcsolhatnak be az internet piacra.

A szolgáltatás elindításához az iAudit Pofile szoftvert használják, amely az internetezők és az egyes honlapok látogatóinak szociodemográfiai struktúráját méri. A televíziós nézettségmérésekhez hasonló szolgáltatás alapja egy önkéntesekből toborzott panel, melynek tagjai számítógépükre telepítik a szoftvert, és a program folyamatosan naplózza, hogy az internetező milyen honlapokat látogat meg, illetve azt is, hogy milyen hirdetésekre kattint rá. Az iAudit Advert alkalmazás a médiaügynökségek és online értékesítők számára nyújt információkat a netes hirdetések nyomon követésére. Itt hetente készül az úgynevezett Activity Report, a jelentés az aktuális és az azt megelőző három hét adatait tartalmazza a 30 leglátogatottabb honlapról, illetve arról, hogy az egyes hirdetők mely portálokon reklámoznak.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés