hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nike–Polaroid együttműködés

A Polaroid mindent bevet, hogy megőrizze a szeszélyes hangulatú tini lányok jóindulatát: új, a Nike-val közös branding kampányában bemutatják a Nike Ranamock Pic nevű edzőcipőt, amelyen egy átlátszó zsebet alakítottak ki, hogy oda egy bélyeg méretű fényképet lehessen csúsztatni.
hirdetés

Nike–Polaroid együttműködés

[2001.05.15.]

A Polaroid mindent bevet, hogy megőrizze a szeszélyes hangulatú tini lányok jóindulatát: új, a Nike-val közös branding kampányában bemutatják a Nike Ranamock Pic nevű edzőcipőt, amelyen egy átlátszó zsebet alakítottak ki, hogy oda egy bélyeg méretű fényképet lehessen csúsztatni.

Kép a képben – láb a lábban A képeket az eladási listák élén álló i-Zone instant zsebkamerával lehet elkészíteni. „Mindig kutatjuk annak a módját, hogy megújítsuk a brandet. Ez az újítás a képekről szól és arról, hogy a tinik miként használják azokat” – mondta Ronni LaCoste, az i-Zone marketingmenedzsere. A Polaroid folytat közös promóciót Britney Spearsszel és a Backstreet Boysszal is. Az új sportcsuka kampányát a Leo Burnett USA készítette, és a reklámok a májusi tinimagazinokban jelennek majd meg. A Polaroid célja, hogy „bemutassa, milyen újszerű, vicces dolgokra is fel lehet használnia az i-Zone kamerát. Ennek legjobb módja, ha bemutatjuk, milyen más termékkel lehet összekapcsolni a képeket” – mondta Randall Smith, a Polaroid hirdetési igazgatója. A Runamock Pic egyike annak a négy, lányoknak készített Runamock cipőnek, melyeken a klasszikus Nike-logó virágszirmokból áll. Smith szerint a Nike a tökéletes branding partner, mert a Polaroidhoz nagyon hasonló életstílust kommunikál. A Nike képviselője elmondta: a cipőgyártó cég kezdeményezte az együttműködést, de hozzátette, hogy az ilyen típusú kooperáció nem bevett gyakorlat a Nike-nál.
(Forrás: Advertising Age)

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hornyacsek Zoltán 13 évet dolgozott a kiadónál, a napilapüzletágért volt felelős.

Az idén 20 éves újság kívül-belül átalakul.

Gyenge idegzetűek, csak óvatosan!

A Toman Lifestyle márkáihoz kapcsolódóan.

A Washington Postban megjelent egész oldalas hirdetésben ajánlotta fel az eszement nyomravezetői díjat.

hirdetés

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés