hirdetés
hirdetés
hirdetés

NFÜ - feljelentő oldalt indított

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) anti-lop néven indított feljelentő oldalt, ahol a felhasználók név nélkül jelenthetnek be uniós támogatásokkal kapcsolatos vélt vagy valós visszaéléseket. A honlap emellett az NFÜ szándékai szerint segítséget kíván nyújtani az érdeklődőknek és a saját pályázatot íróknak is.
hirdetés
Az NFÜ november 13-án indította el az anti-lop.gov.hu címen elérhető feljelentő portáljának egy hónapos tesztüzemét.

Az ügynökség honlapján olvasható közlemény szerint Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter kezdeményezésére fejlesztették ki a portált, amelyen keresztül bárki névtelenül bejelenthet az uniós támogatásokkal kapcsolatban tudomására jutott visszaéléseket vagy törvénytelenségeket, és tájékozódhat a megtett intézkedésekről.

A feljelentőknek egy elektronikus űrlapot kell kitölteniük, amelyen részletezhetik a tapasztalt visszásságot. A megindított kivizsgálásnak a tájékoztató szerint háromféle eredménye lehet: a bejelentés megalapozatlanságának megállapítása vagy egy úgynevezett szabálytalansági eljárás megindítása, a legsúlyosabb esetekben az NFÜ pedig megteszi a feljelentést.

Saját bejelentése eredményéről a rendszer e-mailen értesíti az ügyfelet. A honlapon egyébként összefoglaló táblázat is található, amely minden bejelentés esetében tartalmazza a regisztrációs számot, a beérkezés tényét és dátumát, illetve a vizsgálat eredményét. Ez alapján bárki tájékozódhat a szabálytalan eljárások kapcsán indított vizsgálatokról.

A feljelentési lehetőség mellett az internetes pályázó-tájékoztató információs rendszer is átalakult az NFÜ honlapján, mellyel az ügynökség hosszabb távú célja az, hogy a pályázó egy jelszóval az interneten keresztül érdemben tudjon ügyeket intézni akár a dokumentumok kinyomtatása és aláírása nélkül is.

Arról, hogy megbízott-e ügynökséget az NFÜ a honlap fejlesztési munkáival, és hogy lesz-e kampánya az anti-lopnak, egyelőre nincs információnk.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés