hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nézd meg a Mito szép, új irodáját!

Néhány hónapja új irodába költözött a Mito. A Centrál Kávéháznak is otthont adó belvárosi bérház négy szintjét alakították át az összesen közel kétszáz fős cégcsoport – reklámügynökség és fejlesztő- és UX-dizájncég együtt – számára a megelőző hónapokban.

hirdetés

Az új iroda keresésekor fontos szempont volt a belváros inspiráló közelsége és a jó tömegközlekedés – írja közleményében a RE-solution Consulting (REscon) ingatlan-tanácsadócég, mely segítette az ügynökséget az új hely megtalálásában/kialakításában. A sajtóanyag szerint nem volt készen a piacon olyan irodaház, ami maximálisan megfelelt volna a Mito igényeinek, ezért a REscon tanácsadói egyedi tervvel álltak elő. A helyszín egy három hónapig tartó átépítés után lett a Mitóé.

További képekért kattints!
További képekért kattints!

A folyosókat és irodákat egybenyitották, az álmennyezetet megszüntették, a szőnyegpadlót és a hidegburkolatot öntött padlóra cserélték. „A változtatások révén egy funkcionális és modern tér jött létre, amelyben visszaköszön a cégre jellemző garázs-hangulat is” – írja a közlemény.

További képekért kattints!
További képekért kattints!

A munka a tervezéstől a kivitelezésig közös alkotói folyamat volt, amelyben a Mito egyik tulajdonosa, Kovács Balázs és kollégái, a REscon részéről pedig Zatykó Krisztina belsőépítész, Bakos Kristóf építész és Saly Miklós ingatlanszakértő vettek részt – írja a közlemény.

További képekért kattints!
További képekért kattints!

A sajtóanyag kitér a kutyabarát iroda kérdéskörére is. A projekt egyik nagy kihívása ugyanis az volt, hogy a bérbeadó és a Mito számára is megnyugtató feltételekkel hozhassák magukkal a munkába a kutyáikat a kollégák. Az átépítéskor erre is figyelni kellett, így a korábbi szőnyegpadlót könnyen tisztántartható öntött padlóra cserélték. A beköltözés óta naponta 8-10 kutya jár be rendszeresen az épületbe mindenféle probléma nélkül.

Sercli és Körte - További képekért kattints!
Sercli és Körte - További képekért kattints!

Maga az épület 1885-ben épült Quittner Zsigmond műépítész tervei alapján. A kávéház és irodaház felújításának tervezéséért 2000-ben Pro Architectura díjat kapott Gereben Gábor és Pataky Dóra, akik az épület teljes felújítását a „megőrizve felélesztő” szemléletben tervezték. A 2018-as költözés előtti átalakítás is ezt a szellemiséget vitte tovább; a bontás kizárólag a gipszkartonokra szorítkozott, az eredeti falakra és a meglévő belső nyílászárókra a tervezés során adottságként tekintettek – zárul a sajtóanyag.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

Lengyel Tamás és Péterfy Bori segíti az alapítvány új termékeinek promócióját.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója arról is beszélt, zavarja-e a csatorna nézettségét, ha Rogán Cecíliával fotózzák.

Az Operaház szfinxjével összeakaszkodó Ady Endréről, a csillebérci tündérekről, és a Lánchíd alagútba tolásáról is született már epizód.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés