hirdetés
hirdetés
hirdetés

Oscar-jelölt filmre hívta partnereit a New Age Advertising

A Cinema City médiaértékesítési divíziója a Botrányt nézte ki az alkalomra.

hirdetés

A Cinema City médiaértékesítési divíziója, a New Age Advertising ahogy illik, mozizásra invitálta partnereit. A vetítésre a három kategóriában is Oscar-díjra jelölt Botrány (Bombshell) című filmet választották, amely előtt Réz András tartott bevezetőt. 

Mutatjuk a fotókat az estéről (a képre kattintva galéria nyílik):

A Cinema City/New Age Advertising csapata: Krausz István - Media Sales Manager; Bezzeg Krisztina - Marketing &Sales Manager; Kiss Zsuzsanna - Médiaértékesítési Igazgató; Dovák Zsuzsanna - Media Sales Supervisor;  Lehoczky Dóra - Media Sales Manager;
A Cinema City/New Age Advertising csapata: Krausz István - Media Sales Manager; Bezzeg Krisztina - Marketing &Sales Manager; Kiss Zsuzsanna - Médiaértékesítési Igazgató; Dovák Zsuzsanna - Media Sales Supervisor; Lehoczky Dóra - Media Sales Manager;

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Hivatalosan is a TV2 tulajdonába került a három csatornával rendelkező cég.

Ezek után némi fenntartással kell kezelni tanulmányuk azon megállapítását is, hogy ma Magyarországon fele-fele arányban fogyasztanak konzervatív és balliberális tartalmakat.

A bank ismét kampányt indított a menhelyen élő kutyákért és macskákért.

Az Önkényes mérvadó című műsora költözik az ATV rádiójára.

Kampány készült az új brand indulásához.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés