hirdetés
hirdetés
hirdetés

Neokohn néven új hírportál indult

Az önmagát független, konzervatív-liberális zsidó hírportálként meghatározó lap a Brit Media tulajdonában van.

hirdetés

Zsidó online lap indult Neokohn néven. A saját meghatározása szerint konzervatív-liberális hír- és véleményportál kiadója a Neo Kohn, amelynak tulajdonosa a Brit Media. Utóbbi tulajdonában van a 168 órát megjelentető Telegráf Kiadó is.

A Neokohn szellemiségét és céljait megfogalmazó írásban így fogalmaz:

"Magyarország helye a szabad világban van: éppúgy érintenek minket Irán Nyugat-ellenes fenyegetései, mint a közel-keleti és afrikai migrációs válság, vagy éppen az orosz birodalmi terjeszkedés. Hazánknak éppúgy érdeke a szabad világ, a Nyugat értékeinek megvédése, az iszlamista terror elleni fellépés, mint Izraelnek, a Közel-Kelet egyetlen demokráciájának – és persze euroatlanti szövetségeseinknek."

A Neokohn ugyanitt azt is írja, hogy nem kötődik semmilyen politikai párthoz vagy politikai oldalhoz, majd hozzáteszi, hogy "a szellemi élet egyik legsúlyosabb terhének a nihilizmust és a relativizmust tartjuk, ezért fellépünk annak jobb- és baloldali példái ellen egyaránt".

A teljes írás itt olvasható. A lap főszerkesztője Seres László, aki többek között a HVG-n publikált korábban, a főszerkesztő-helyettes pedig Veszprémy László Bernát, neki a Mandineren jelentek meg írásai, emellett a Migráció Kutató Intézet munkatársa.

Seres beköszöntő véleménycikke erre olvasható. "Nem migránsozunk, hanem bemutatjuk a nemzetközi migrációs folyamatok valódi tétjét, kockázatait. Nem sorosozunk, legfeljebb megnézzük, kiket miért támogat a kormány kedvenc milliárdosa, és mi baja van a zsidó állammal. Nem aszerint ítélünk meg bármit, hogy az jó-e vagy árt-e a jelenlegi kormánynak vagy ellenzékének. A Nyugathoz szeretnénk tartozni, és utastársainkat is erre figyelmeztetjük" - olvasható az írásban, amelyben Seres "túllépne a szekértáborokon", és amelynek alcíme az, hogy "mikor bombázzuk végre Iránt?" - utóbbi amúgy egy kommentre utalás, nem pedig a szerkesztőség véleményét tükrözi ebben az esetben.  

Az oldalon sok egyébként a magazinos anyag is, az Oscar-díjakat is zsidó fókusszal dolgozták fel.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A rendszerváltoztatódáskor játszódó Rodorendront Kovács Levente írta és társrendezi, és ügynöksége tervezte a látványvilágot.

Kálid Artúr lesz BoJack hangja.

Spar-OMV reklámfilmet készített a Spice.

Reklámfilmben is bemutatkozott a Volkswagen Fan Assist projektje.

A Bezár a bazár! cím műsor előzetese miatt panaszolták be a TV2-t.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés