hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi startup-verseny Budapesten

Október 14. és 16. között rendezik meg az első nemzetközi startup-versenyt Budapesten. Az eseményt a Prezi.com, a Kitchen Budapest és a Ustream szervezi a Starteurope Live platformjának segítségével.

hirdetés

Október 14. és16. között rendezik meg az első nemzetközi startup-versenyt Budapesten, amelynek célja a startupok készítésének elsajátítása az ötlettől egészen a pitchig, illetve a közös tanulás és inspirálódás.

A jelentkező csapatok a mentorok segítségével körbejárhatják a csapatépítés, a szaktudás, és a megfelelő kapcsolatok teremtésének problematikáját. A mentorok különböző szakterületekről érkeztek, és olyan neveket találunk köztük, mint Bodó Balázs (BME), Csikós Gergő (Carnation), Szántó Gábor (DDB) vagy Sipőcz Csaba (Ustream).

A háromnapos verseny fináléjába jutott mini startupokat is neves szakemberek bírálják majd el, többek között Árvai Péter, Fehér Gábor, Málnay Barnabás és Pukler Gábor.

Az eseményre előzetesen regisztrálhatnak csapatok, de egyénileg is lehet jelenkezni itt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés