hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi startup-verseny Budapesten

Október 14. és 16. között rendezik meg az első nemzetközi startup-versenyt Budapesten. Az eseményt a Prezi.com, a Kitchen Budapest és a Ustream szervezi a Starteurope Live platformjának segítségével.

hirdetés

Október 14. és16. között rendezik meg az első nemzetközi startup-versenyt Budapesten, amelynek célja a startupok készítésének elsajátítása az ötlettől egészen a pitchig, illetve a közös tanulás és inspirálódás.

A jelentkező csapatok a mentorok segítségével körbejárhatják a csapatépítés, a szaktudás, és a megfelelő kapcsolatok teremtésének problematikáját. A mentorok különböző szakterületekről érkeztek, és olyan neveket találunk köztük, mint Bodó Balázs (BME), Csikós Gergő (Carnation), Szántó Gábor (DDB) vagy Sipőcz Csaba (Ustream).

A háromnapos verseny fináléjába jutott mini startupokat is neves szakemberek bírálják majd el, többek között Árvai Péter, Fehér Gábor, Málnay Barnabás és Pukler Gábor.

Az eseményre előzetesen regisztrálhatnak csapatok, de egyénileg is lehet jelenkezni itt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés