hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi kampányt indított a Stop Shop

Az Immofinanz egységesítette a nyolc ország 70 helyszínén jelen lévő Stop Shop kiskereskedelmi márka marketingjét.

hirdetés

Az „easy shopping” mottó jegyében a vállalat így foglalta össze a márka lényegét: "a Stop Shop olyan helyi szállító, amelynek sokszínű kínálata kedvező ár-érték aránnyal párosul, és a jó a közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen elérhető" - olvasható a közleményben. A jövőben az Immofinanz bécsi központjában kidolgozott promóciós kampányokat fogják felhasználni a Stop Shop hirdetéseihez az összes országban. Az egységes marketingkoncepció a jelenleg zajló iskolakezdési kampánnyal indult.

„Mind a 67 Stop Shop helyszínen reprezentatív piacelemzést végeztünk a márkatényezők azonosítására, hogy megtudjuk, miért járnak az emberek a Stop Shop-ba. Így született meg az »easy shopping« mottó" – mondta Bernhard Klein, az Immofinanz nemzetközi marketing- és márkamenedzsment-vezetője.

A meggyőzési stratégia és a képek mellett a vállalat arculatát is áttervezték. A hirdetésekben nagyobb méretű logót használnak, és az „easy shopping” mottó mellett egy szmájli is megjelenik majd a logó alatt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az NMHH a TV2, az RTL Klub és Duna Tévé, illetve 1-1 hónapra még hat másik csatorna műsorait vizsgálta.

Nessaj, a vlogger is ad majd tippeket.

Az egyiket nőknek szánják, a másikon filmek és sorozatok lesznek. Újrapozícionálja magát a Sony.

Az adatok használatáról, az okoseszközök szerepéről és a Budapest-márkáról is szó lesz.

Az Antré Akadémia az utánkövető rendszerben látja a megoldást.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Ismét YouTube a Hajón október 12-én a Google és a Kreatív szervezésében!

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés