hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díjra jelölték a Volt egyszer egy Vadkeletet

A Spektrum saját gyártású sorozata a cannes-i Content Innovation Awardson bizonyíthat.

hirdetés

A Spektrum saját gyártású produkciója, a Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával shortlistre került a cannes-i Content Innovation Awardson. A jelölést azok az alkotások kaphatták meg, amelyek valamilyen egészen innovatív tartalmat mutattak be a tévés szakmában.

A forgalmazóknak és tartalomgyártóknak szánt versenyen 15 zsűritag – köztük a BBC Studios, National Geographic, és Viasat World szakembere – összes 23 kategóriában díjazza majd a produkciókat, a legjobb rövidfilm kategóriától kezdve a legjobb musicalig, és drámáig. A Spektrum sorozata az „Az év tévés dokumentumfilmje” kategóriában került be a legjobbak közé. A díjakat október 13-án adják át Cannes-ban.

A Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával című dokumentumfilmet Máté Krisztina, producer és Hadas Kriszta főszerkesztő készítette a Spektrum megbízásából. Az ötrészes műsor a rendszerváltás időszakát mutatja be Közép- és Kelet-Európában, kiderül, hogy az új rendszerben mi mindenre voltak hajlandók az emberek azért, hogy boldoguljanak, vagy éppen kitűnjenek a szürke hétköznapok és emberek közül. 25 különleges történet mutat be a sorozat, az ezotéria, a divat, a pornóbiznisz, a gasztro és a régi és újgazdagok világából. Teszi ezt nem más, mint Emir Kusturica, a világhírű filmrendező, színész, forgatókönyvíró és zenész segítségével, aki maga is a 80-as, 90-es évek Közép-Kelet Európájának emblematikus figurája.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés