hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díjakat nyert a Kreatív Vonalak

A WOLDA nevű dizájnversenyen.

hirdetés

A Kreatív Vonalak több kategóriában is indult 2019-ben a WOLDA (Worldwide Logo Design Award) elnevezésű nemzetközi dizájnversenyen. A WOLDA-ra az ügynökség közleménye szerint 2019-ben majd háromszáz nevezés érkezett, ebből alig 40 pályamű részesült díjazásban.

A zsűritagok a világ minden tájáról képviseltetik magukat, többek között Németországból, Dániából, az USA-ból és Kanadából. A zsűriben olyan nemzetközileg is elismert szakemberek ülnek, mint például Bill Gardner, a Logolounge.com elnöke.

A Kreatív Vonalak a logótervezés kategóriában megszerezte a „Kiváló díjat” a Primadenta fogorvosi rendelő arculatával. Logó megújítás kategóriában aranyérmet szereztek a Klikkmarketing vizuális újragondolásával és bronzérmet a Nagyerdei Ingatlaniroda frissítésével. Arculattervezés kategóriában további két bronzérmet ítélt nekik a szakmai zsűri, a Delion Gyógynövény teakeverék és a Lulaz prémium levendulás termékek példás arculatáért.

A képekre kattintva nézegethetitek a további díjazott munkáikat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

A Nyerő Páros után új szerepben tér vissza a csatornára a színész.

A konzervatív feminista fórum podcastokat is indított.

Nyerspezsgő-pincétől a helyi menő péksékig. Rádiós, online és magazinos megjelenéseket értek el vele.

A SorozatWiki szellőztette meg.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés