hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díjakat nyert a Kreatív Vonalak

A WOLDA nevű dizájnversenyen.

hirdetés

A Kreatív Vonalak több kategóriában is indult 2019-ben a WOLDA (Worldwide Logo Design Award) elnevezésű nemzetközi dizájnversenyen. A WOLDA-ra az ügynökség közleménye szerint 2019-ben majd háromszáz nevezés érkezett, ebből alig 40 pályamű részesült díjazásban.

A zsűritagok a világ minden tájáról képviseltetik magukat, többek között Németországból, Dániából, az USA-ból és Kanadából. A zsűriben olyan nemzetközileg is elismert szakemberek ülnek, mint például Bill Gardner, a Logolounge.com elnöke.

A Kreatív Vonalak a logótervezés kategóriában megszerezte a „Kiváló díjat” a Primadenta fogorvosi rendelő arculatával. Logó megújítás kategóriában aranyérmet szereztek a Klikkmarketing vizuális újragondolásával és bronzérmet a Nagyerdei Ingatlaniroda frissítésével. Arculattervezés kategóriában további két bronzérmet ítélt nekik a szakmai zsűri, a Delion Gyógynövény teakeverék és a Lulaz prémium levendulás termékek példás arculatáért.

A képekre kattintva nézegethetitek a további díjazott munkáikat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés