hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi díj az Átlátszónak

Az Átlátszó.hu megnyerte a Google és a Global Voices által alapított Breaking Borders Awardot. A másik díjazott egy marokkói civilmédia-közösség lett.

hirdetés

Nemzetközi elismerésben részesült az Átlátszó.hu online oknyomozó lap. A Google és a Global Voices szervezet által alapított Breaking Borders Awardson olyan médiumokat és kezdeményezéseket díjaznak, amelyek a szólásszabadságért harcolnak, illetve amelyek a köz érdekében fejtenek ki tevékenységet.

Az Átlátszó.hu esetében ez azt jelenti, hogy a közérdekű adatok kikérése és nyilvánosságra hozatala mellett a közpénzek ellenőrzését végzik el szinte társadalmi munkában, a nevükhöz fennállásuk óta számos nevezetes oknyomozó írás fűzhető. Ez a díja az Átlátszó.hu működésében tízezer dolláros segítséget is jelent.

A másik díjazott a marokkói Mamfakinch nevű civilmédia-közösség lett.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A célja, hogy növelje az iparági normákat a reklámozást érintő márkabiztonsági és médiafelelősségi kérdésekben. 

A Meteo projekt az aktuális időjárási viszonyokhoz alakítja a cég programmatic hirdetéseit.

A Mokka egyik októberi adásában tolták túl egy divatüzlet bemutatását.

Az új kampányban arra hívják fel a figyelmet, hogy az elimerő szavakból üzletet lehet építeni az online térben, egyben pedig a Telekom Üzleti Okoswifi Rendszer szolgáltatást is népszerűsítik.

December óta megbízott főszerkesztő volt, a kinevezés március 1-jével véglegesedett, csakúgy, mint Ilku Miklós, főszerkesztő-helyettes esetében.

hirdetés
hirdetés

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!