hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemes Juli a Golden Drum Hall of Fame-ben

Nemes Juli, a februárban elhunyt, meghatározó magyar reklámszakember is bekerül a Golden Drum Hall of Fame díjasai közé. A fesztivál elnöksége a díjjal olyan szakembereket jutalmaz, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért.

hirdetés

A Golden Drum elnöksége Nemes Julit jelölte a Golden Drum Hall of Fame díjra. A 2010-ben életre hívott díjjal azokat a nemzetközi hírű reklámszakembereket díjazzák, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért, személyiségükkel és munkásságukkal kiérdemelték az elismerést.

Gosztonyi Csaba, a Golden Drum magyarországi nagykövete a Tv2 Reklámtorta című műsorában jelentette be, hogy idén – a magyar szakemberek közül először – a februárban elhunyt Nemes Julit is jelölte a díjra a Golden Drum elnöksége. A díjátadó ceremóniát október 2-án 20:30-kor tartják a Grand Hotel Bernardin halljában.

Nemes Juli mellett korábban többek között olyan elismert gondolkodók kapták meg a díjat, mint Michael Conrad, a 2010 októberében elhunyt Dragan Sakan, Adrian Botan és Darek Zatorski.

Nemes Julit a Kreatív szerkesztősége és a volt főszerkesztők beválasztották a kommunikációs szakma elmúlt húsz évének legfontosabb személyiségei közé. A szakmabeliek Nemes Juliról való emlékezését itt olvashatja, a szakember legjobb munkáiból pedig itt találhat egy szubjektív válogatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

Az egyik Dreher Antalt, a másik egy söröskocsit ábrázol.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés