hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemes Juli a Golden Drum Hall of Fame-ben

Nemes Juli, a februárban elhunyt, meghatározó magyar reklámszakember is bekerül a Golden Drum Hall of Fame díjasai közé. A fesztivál elnöksége a díjjal olyan szakembereket jutalmaz, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért.

hirdetés

A Golden Drum elnöksége Nemes Julit jelölte a Golden Drum Hall of Fame díjra. A 2010-ben életre hívott díjjal azokat a nemzetközi hírű reklámszakembereket díjazzák, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért, személyiségükkel és munkásságukkal kiérdemelték az elismerést.

Gosztonyi Csaba, a Golden Drum magyarországi nagykövete a Tv2 Reklámtorta című műsorában jelentette be, hogy idén – a magyar szakemberek közül először – a februárban elhunyt Nemes Julit is jelölte a díjra a Golden Drum elnöksége. A díjátadó ceremóniát október 2-án 20:30-kor tartják a Grand Hotel Bernardin halljában.

Nemes Juli mellett korábban többek között olyan elismert gondolkodók kapták meg a díjat, mint Michael Conrad, a 2010 októberében elhunyt Dragan Sakan, Adrian Botan és Darek Zatorski.

Nemes Julit a Kreatív szerkesztősége és a volt főszerkesztők beválasztották a kommunikációs szakma elmúlt húsz évének legfontosabb személyiségei közé. A szakmabeliek Nemes Juliról való emlékezését itt olvashatja, a szakember legjobb munkáiból pedig itt találhat egy szubjektív válogatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négyféle csokit olvasztott össze egy táblába az édességgyár, és ezzel nem csak azokra gondolnak, akik Gombóc Artúr nyomdokain járva, minden csokoládét imádnak.

Lassan teljes az idei filmfesztivál programja, és már összeállt a nemzetközi zsűri is.

Őry Eszter két barátjával hozta létre az ArtNeszt, a képzőművészeti ügynökséget.

Urbán Zsolt a HírTV vendége volt, ahol a CBA csak az apropót adta, valójában a fő témát a #loveislove kampány szolgáltatta.

Egy évre szól, de kétszer meghosszabbítható további egy-egy évre.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés