hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nemes Juli a Golden Drum Hall of Fame-ben

Nemes Juli, a februárban elhunyt, meghatározó magyar reklámszakember is bekerül a Golden Drum Hall of Fame díjasai közé. A fesztivál elnöksége a díjjal olyan szakembereket jutalmaz, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért.

hirdetés

A Golden Drum elnöksége Nemes Julit jelölte a Golden Drum Hall of Fame díjra. A 2010-ben életre hívott díjjal azokat a nemzetközi hírű reklámszakembereket díjazzák, akik sokat tettek a térség iparági fejlődéséért, személyiségükkel és munkásságukkal kiérdemelték az elismerést.

Gosztonyi Csaba, a Golden Drum magyarországi nagykövete a Tv2 Reklámtorta című műsorában jelentette be, hogy idén – a magyar szakemberek közül először – a februárban elhunyt Nemes Julit is jelölte a díjra a Golden Drum elnöksége. A díjátadó ceremóniát október 2-án 20:30-kor tartják a Grand Hotel Bernardin halljában.

Nemes Juli mellett korábban többek között olyan elismert gondolkodók kapták meg a díjat, mint Michael Conrad, a 2010 októberében elhunyt Dragan Sakan, Adrian Botan és Darek Zatorski.

Nemes Julit a Kreatív szerkesztősége és a volt főszerkesztők beválasztották a kommunikációs szakma elmúlt húsz évének legfontosabb személyiségei közé. A szakmabeliek Nemes Juliról való emlékezését itt olvashatja, a szakember legjobb munkáiból pedig itt találhat egy szubjektív válogatást.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A jövőben a Café felel a szálloda külső kommunikációjáért.

A Soft Opening célja, hogy a gyerekek mellett a szülőket is bevonja a sztoriba.

A nagy adag nosztalgiázás mellé új reklámfilm is készült.

A Sherpa 10 éves születésnapját ünneplő hirdetéseinek megtervezését a TBWA/Helsinkire bízta.

A főpolgármester ezt megválasztása utáni egyik első interjújában ígérte meg.

hirdetés

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. október 18.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés