hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem nyomnak több Yellow Pagest

2019 januárjában azért 23 milliót még nyomnak belőle Angliában.

hirdetés

Több mint ötven év után vége lesz a Yellow Pages nyomtatott változatának, írja a hivatalos angliai telefonkönyv tulajdonosa, a Yell nyomán a Guardian.

Bár a "sárga oldalak" kifejezés a tizenkilenecedik századra vezethető vissza, és köznévként jelöli a telefonkönyveket az angolszász országokban, Angliában 1966-tól levédett márkanévként működik és egy cég kezében van. Ennek a megfelelője nálunk (és több környező országban is) az Arany oldalak, illetve a Szaknévsor - utóbbira rá is volt írva, hogy Yellow Pages.

A Yell digitalizálja az üzletágat, és áteljesen átköltözik a yell.com-ra, ahol ingyen hozzáférhetőek lesznek a telefonkönyben található adatok. De még azért nyomnak a "sárga oldalokból" is, utoljára 2019 januárjában 23 millió példányt.

A Yell amúgy pár éve részt vett egy környezetvédő kampányban, amelynek részeként csak azok kaptak házhoz telefonkönyvet, aki azt kifejezetten igényelték, így is csökkentve a kivágott fák mennyiségét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Médiatanács 75 ezer forintra büntette a lapot.

A Marketing&Média kiadója indította.

Összesen négy pályázat kapott elismerést.

De az oldal valójában egész évben monitorozza az akciókat.

hirdetés

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés