hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem nyomnak több Yellow Pagest

2019 januárjában azért 23 milliót még nyomnak belőle Angliában.

hirdetés

Több mint ötven év után vége lesz a Yellow Pages nyomtatott változatának, írja a hivatalos angliai telefonkönyv tulajdonosa, a Yell nyomán a Guardian.

Bár a "sárga oldalak" kifejezés a tizenkilenecedik századra vezethető vissza, és köznévként jelöli a telefonkönyveket az angolszász országokban, Angliában 1966-tól levédett márkanévként működik és egy cég kezében van. Ennek a megfelelője nálunk (és több környező országban is) az Arany oldalak, illetve a Szaknévsor - utóbbira rá is volt írva, hogy Yellow Pages.

A Yell digitalizálja az üzletágat, és áteljesen átköltözik a yell.com-ra, ahol ingyen hozzáférhetőek lesznek a telefonkönyben található adatok. De még azért nyomnak a "sárga oldalokból" is, utoljára 2019 januárjában 23 millió példányt.

A Yell amúgy pár éve részt vett egy környezetvédő kampányban, amelynek részeként csak azok kaptak házhoz telefonkönyvet, aki azt kifejezetten igényelték, így is csökkentve a kivágott fák mennyiségét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés