hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem lesz ősszel Electronic Beats fesztivál

A Telekom inkább a fesztiválszezonra terjeszti ki elektronikus zenei brandjét, írja az Index.

hirdetés

Nem rendezi meg idén ősszel a 2011 óta rendszeresen jelentkező nagy Electronic Beats-eseményt a Telekom, írja az Index. De ez inkább a brand átpozicionálást jelenti. A júniusi Gorillaz-show ugyanis a Várkert Bazárban egy Electronic Beats esemény, amelyre csak nyerni lehetett jegyeket egy Telekom promóció keretén belül, vásárolni nem. A Gorillaz aztán visszajön ősszel Budapestzre, de az nem a Telekom által szponzorált koncert lesz. (A Gorillaz és a Telekom AR-ben lubickoló együttműködéséről erre írtunk bővebben.)

Ezzel párhuzamosan viszont az Electronic Beats megjelenik majd a nyári fesztiválokon is, jelen lesz a Volton, illetve a debreceni Campus fesztiválon is, sőt különféle egyetemi napokon bevezeti az Electronic Beats partikaravánt is. Mindez elég látványos váltás az EB korábbi őszi fesztiváljainak magasabb presztízsű és a hazai viszonyokhoz mérten bátrabb zenei programjaihoz képest. "Alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy a zenei programot fenntartható módon alakítsuk, igazodva a változó helyzethez" - írta az Indexnek a Telekom.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés