hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem javallott éhesen megnézni a 150 éves Pick jubileumi kampányfilmjét

A kerek évfordulót a cég új imázsvideóval ünnepli, amiben van szalámieső, rugózó párizsi és kiderül, milyen belülről egy rakott krumpli. A kampánybejelentőt itt olvashatod.

hirdetés

Háttér: A Pick a Pickolino kampánnyal kezdte el az új platformra épülő kommunikációját, amelynek gerincét az étvágygerjesztő makrófelvételek adják. A mostani imázskampány apropója kettős, hiszen a termékpaletta bemutatása mellett a márka idén ünnepli 150. születésnapját. Májustól a TV reklám mellett közterületen, online és POS eszközökön is találkozhatnak a fogyasztók a kreatívokkal.

Kampánycél: A kampány célja megmutatni, hogy a szegedi márka 150 éve magas minőséget és változatos termékportfoliót nyújt a fogyasztóknak, ezzel ösztönözve a gyakoribb vásárlást és az új termékek kipróbálását. Fontos volt, hogy a kampány moduláris felépítésű legyen, ami a jövőben új termékek bevezetését is képes támogatni, de az üzenetnek önmagában is értelmezhetőnek kell lennie a teljes PICK szortimentre.

Kreatívkoncepció: Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma ízlés. Az elkészítési mód, a tálalás, a körítés vagy az alkalom változhat, de mindenkinek van kedvence a Pick termékei közül. Ezt a sokszínűséget mutatja be a kampány ellentétpárokon keresztül, amelyek nem csak az adott termékekről szólnak, de általánosan is igazak, így gyakorlatilag a célcsoport minden egyes tagja képes azonosulni valamelyik apró mozzanattal vagy jelenettel.

A forgatást több hetes munka és egyeztetés előzte meg, a beállítások két próbanapot vettek igénybe, amin egy itthon és nemzetközileg is elismert, rutinos kreatív food-specialista csapat dolgozott a Café Communicationssal karöltve. Minden jelenethez különféle pneumatikus és elektronikus szerkezet készült, hogy századmásodperces pontossággal lehessen szinkronizálni az akciókat - lángot, ejtéseket - és az ételek tényleg úgy mozogjanak, ahogy az előzetes tervekben szerepelt, a véletlenszerűség lehető legnagyobb kizárása mellett.

Érdekesség, hogy a téliszalámi-eső jelenethez legalább tíz rúd téliszalámi fogyott, itt egy speciális eszköz futószalagról adagolta a szeleteket két nagy sebességgel forgó szivacshenger közé.

 

Alkotók listája:

Megbízói oldal
Megbízó: Pick Szeged Zrt.
Marketingigazgató: Madarász László
Brand manager: Fábián Péter
Junior Brand Manager: Ujfaludi Flóra 

Ügynökségek:

Reklámügynökség: Café Communications
Kreatívigazgató: Szűcs Gábor
Art director: Nagy Veronika
Szövegíró: Fürst Ádám
Account director: Bittermann Tünde
Junior account manager: Pintér Szilvia

Médiaügynökség: Café Communications
Médiaigazgató: Király Anita
Media account director: Kara Balázs
Médiatervező: Gergely Dóra
Junior médiatervező: Papp Gergely
Digital performance manager: Tóth Péter

Produkció:
Produkciós cég: Café Communications
Producer: Hutlassa Tamás
Rendező: Vermes Iván
Operatőr: Vermes Iván
Food stylist: Urbányi Ferenc
Látványtervező: Rózsa Anna
Berendező: Fehérhegyi Attila
Gyártásvezető: Nemes Anita
Utómunka, VFX: Melon FX
Vágó: Vermes Iván
Colorist: Vándor Ádám / Studio Spájz
Hangutómunka: Gaston Stúdió
Utómunka koordinátor: May Gábor

Zene: Envato

 

 

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés