hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem hívták meg a Facebookot a Fehér Ház közösségi médiás csúcstalálkozójára

De a Twitter se kapott meghívót a rendezvényre.

hirdetés

Csütörtökön nagyszabású, közösségi média témájú csúcstalálkozót rendez a Fehér Ház, amire a CNN értesülései szerint két meghatározó platform képviselőit nem hívták meg. A lap úgy tudja, hogy se a Facebook, se a Twitter nem kapott meghívót az eseményre, amin az ígéret szerint a digitális iparág vezetői találkoznak majd, hogy megvitassák az előttük álló kihívásokat.

Arról, hogy kik lesznek ott a találkozón, egyelőre nincs információ, és a Fehér Ház a Facebook és a Twitter meg nem hívásáról szóló hírt sem kommentálta. Egyelőre a két közösségi platform részéről sem érkezett reakció az ügyben.

Egyébként az, hogy a Twitter és az FB ebből a rendezvényből kimarad, nem annyira meglepő. Donald Trump, bár a világ egyik leghíresebb Twitter-felhasználója, többször is kritizálta ezeket a platformokat, mert úgy véli, elfogultak a konzervatívokkal szemben. Májusban a Fehér Ház még egy olyan alkalmazással is előállt, amin keresztül a felhasználók jelenthették, ha ilyen jellegű elfogultsággal találkoztak a közösségi médiában. Annak érdekében pedig, hogy ezt jelenthessék meg kellett adniuk a személyes adataikat, be kellet számolniuk esetről (lehetőleg képernyőfótókkal), a kitöltés befejeztével pedig feliratkozhattak egy hírlevélre, amin keresztül a „Facebook és a Twitter kizárásával juthattak hírekhez.” Az oldal - aminek a létrehozását Twitteren jelentették be - már nem elérhető.

Győri Zsófia
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online, CNN, Gizmodo)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Transzneműek és férfiak is megmutatják, hogyan kell elvégezni otthon a mellek vizsgálatát.

A lovasi Resident Art Gartenben kiállítások, koncertek és filmvetítések várják a művészetek rajongóit.

A sörmárka ezzel az 51-es körzetet megrohamozó tömegre reagált.

Egy mesékkel tarkított útikalauz érdemelte ki a New Talent kategória díját.

A Trafó vagy a Müpa kommunikációs szakemberei ítélik majd meg a pályázatokat.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés