hirdetés
hirdetés
hirdetés

Téged is cinkel kicsit az új reklámos Insta és bulisorozat

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

hirdetés

Másodszor szervez bulit a Nemdebárban a reklámszakemberek által jegyzett élménygyűjtő Instagram-oldal csapata. Elmondták, hogy az egészet egy poénnak fogták fel, de visszatapsolták őket; és mindenkit szeretettel várnak, akinek hétköznap nem lett elege a reklámszakmából, és van kedve szombaton is meginni egy sört és összejönni a többi (nem csak) reklámossal.

Ezúttal Erdei Zsófi (copywriter), Fenyvesi Marci (art director, aki az esemény coverjét is készítette), Kovács Kristóf (copywriter) és Tóth Zsófi (copywriter) játszik - most is álnéven, az élménytematikát szem előtt tartva.

A szervezők galerije az első bulin
A szervezők galerije az első bulin

A buli november 23-án este lesz, addig is érdemes böngészni és követni az Instagramjukat, ahol szórakoztatóan figurázzák ki a reklámszakma egyik legnagyobb kliséjét, és ahol minden egyes poszt egy igazi ÉLMÉNY.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Véglegessé vált a Televíziós Újságírók Díja gálaest időpontja. 

a hazai influencer marketing piac működését és fejlődését szeretnék ezzel is elősegíteni.

Tom Goodwin magánemberként posztolt a Twitterre.

Kasnyik Márton családi okok miatt adja át a stafétát, de marad a lapnál.

A Spektrum logója is megváltozott: eltűnt a régóta használt legyezőforma.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés