hirdetés
hirdetés
hirdetés

Téged is cinkel kicsit az új reklámos Insta és bulisorozat

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

hirdetés

Másodszor szervez bulit a Nemdebárban a reklámszakemberek által jegyzett élménygyűjtő Instagram-oldal csapata. Elmondták, hogy az egészet egy poénnak fogták fel, de visszatapsolták őket; és mindenkit szeretettel várnak, akinek hétköznap nem lett elege a reklámszakmából, és van kedve szombaton is meginni egy sört és összejönni a többi (nem csak) reklámossal.

Ezúttal Erdei Zsófi (copywriter), Fenyvesi Marci (art director, aki az esemény coverjét is készítette), Kovács Kristóf (copywriter) és Tóth Zsófi (copywriter) játszik - most is álnéven, az élménytematikát szem előtt tartva.

A szervezők galerije az első bulin
A szervezők galerije az első bulin

A buli november 23-án este lesz, addig is érdemes böngészni és követni az Instagramjukat, ahol szórakoztatóan figurázzák ki a reklámszakma egyik legnagyobb kliséjét, és ahol minden egyes poszt egy igazi ÉLMÉNY.

Szerényi Szabolcs, főszerkesztő-helyettes
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A fókusz a pénzügyek kényelmes intézésére irányul. 

Márkakampányt indított és ezzel együtt új vállalati célkitűzéseket határozott meg az Accenture tanácsadócég. 

A film pár hete elnyerte a Velencei TV Fesztivál Arany Oroszlánját, most a 10. Lovie-n esélyes.

Október 20-án indult el a Social Design Network (SDN) nyolc országban, tizenegy partneregyetem bevonásával.

Pastyik Renáta irányítja tovább a kiadó minden értékesítési csatornáját, Kovács Anita tanácsadóként marad "közel a céghez". A nyomtatott Éva magazin "szünetelni" fog.

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés