hirdetés
hirdetés
hirdetés

Négy új megbízás a Solutionsnél

Négy ügyféllel adott megbízást a Solutions Communicationsnek, köztük a Lufthansa és az Aldi. 

hirdetés

A Deutsche Lufthansa AG a vállalat magyarországi kommunikációs feladatait bízta a Solutionsre, melynek értelmében a három éven keresztül az gynökség végzi a Deutsche Lufthansa AG vállalati-, termék- és kríziskommunikációs munkáit.

„2007 óta Pákolicz Attila látja el Magyarországon a Lufthansa kommunikációs feladatait és az eddigi kiváló eredmények alapján örömmel írtuk alá az újabb három évre szóló megállapodást” – mondta Martin Riecken, a Deutsche Lufthansa AG európai kommunikációs igazgatója.

A székesfehérvári M7-Bisztró – Albapark étterem is a Solutionst választotta. Az Év Legszínvonalasabb Autópálya Étterme címet többszörösen elnyert Albapark nem csupán marketingkommunikációs feladatokkal bízta meg az ügynökséget, hanem termék- és üzletfejlesztési tanácsadást is igénybe vesz a Solutionstől.

Újabb egy évvel hosszabbította meg az ügynökséggel kötött kommunikációs szerződését az Aldi Magyarország, így továbbra is a Solutions végzi az AldiI sajtómunkáit.

A Solutions-t választotta továbbá a vízgazdálkodási, környezetvédelmi, területfejlesztési és turisztikai projektek területén tevékenykedő Aquaprofit Zrt. is. Az ügynökség az egyes projektek sajtókommunikációs munkáit látja el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary.

Bár csak 2022-ig jelentették be a felfüggesztését, a kormány tervezete 2023-ban sem számol belőle bevétellel.

Eric Tveter a UPC közép-kelet-európai szárnyának sikeres eladását követően vonul vissza. Az új vezér a Vodafone-tranzakció lezárásáig fogja ezt a posztot betölteni.

Eközben új női online bulvármagazint indítottak, több másik portáljukat pedig átpozicionálják.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés