hirdetés
hirdetés
hirdetés

Négy új megbízás a Solutionsnél

Négy ügyféllel adott megbízást a Solutions Communicationsnek, köztük a Lufthansa és az Aldi. 

hirdetés

A Deutsche Lufthansa AG a vállalat magyarországi kommunikációs feladatait bízta a Solutionsre, melynek értelmében a három éven keresztül az gynökség végzi a Deutsche Lufthansa AG vállalati-, termék- és kríziskommunikációs munkáit.

„2007 óta Pákolicz Attila látja el Magyarországon a Lufthansa kommunikációs feladatait és az eddigi kiváló eredmények alapján örömmel írtuk alá az újabb három évre szóló megállapodást” – mondta Martin Riecken, a Deutsche Lufthansa AG európai kommunikációs igazgatója.

A székesfehérvári M7-Bisztró – Albapark étterem is a Solutionst választotta. Az Év Legszínvonalasabb Autópálya Étterme címet többszörösen elnyert Albapark nem csupán marketingkommunikációs feladatokkal bízta meg az ügynökséget, hanem termék- és üzletfejlesztési tanácsadást is igénybe vesz a Solutionstől.

Újabb egy évvel hosszabbította meg az ügynökséggel kötött kommunikációs szerződését az Aldi Magyarország, így továbbra is a Solutions végzi az AldiI sajtómunkáit.

A Solutions-t választotta továbbá a vízgazdálkodási, környezetvédelmi, területfejlesztési és turisztikai projektek területén tevékenykedő Aquaprofit Zrt. is. Az ügynökség az egyes projektek sajtókommunikációs munkáit látja el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Profi filmkészítőknek szóló rövidfilmes, és mindenki által pályázható fotós versenyt írnak ki a Lynch-kiállításhoz kapcsolódóan.

Az európai parlamenti választások kampányidőszaka alatt.

Az RTL Klub sorozatának szombati epizódja volt az elmúlt hét legnépszerűbb tévés tartalma a kereskedelmi célcsoportban.

A Top News Hungary nevű céget tavaly decemberben jegyezték be. A TWN.hu korábban Kasza Tibor érdekeltsége volt.

Felkerült a teljes videó a teltházas Aréna-koncertről.

hirdetés

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés