hirdetés
hirdetés
hirdetés

Négy streamszolgáltatóval vezet be zenei opciót előfizetései mellé a Telekom

Az Apple Music, a Deezer, a Spotify és a Tidal a négy partner. Vannak azért korlátozások.

hirdetés

"Korlátlan zenehallgatás adatfogyasztás nélkül" - áll a Telekom új zenei opciójáról szóló közleményében, illetve a szolgáltatás cégérén. Ennek értelmében az előfizető díjcsomagjában foglalt, felhasználható adatmennyiség csökkentése nélkül az első 30 napban ingyen, majd ezt követően havi 990 forintért korlátlan zenehallgatáshoz jut. Ez kizárólag belföldi adatforgalomra vonatkozik. Az Apple Music, a Deezer, a Spotify és a Tidal ebben a Telekom négy partnere, azaz ezeket az alkalmazásokat használhatják előfizetésük mellé a felhasználók. És persze van ún. kisbetűs rész is.

Azaz a Zene opció a 2017 tavaszán és azóta bevezett új típusú díjcsomagokhoz érhető el, kivéve kettőt, ezek a Korlátlan Net és a Net Korlátlan nevűek. Ezen felül az opció csak az audióforgalmat teszi ingyenessé, nem pedig a teljes applikációt, az applikáció használata során generálódó nem audióforgalom pedig díjazott forgalomként jelenik meg. Az előfizető adatmennyiségének elfogyása után értelemszerűen a Zene opció is leáll. Bővebb információ erre

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés