hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyot ment a Viacom budapesti csapata a Promaxon

A tévés kreatívverseny európai döntőjében hat arany- és két ezüstdíjat nyertek, de a HBO sem jött haza Rómából üres kézzel. 

hirdetés

Tegnap este az olasz fővárosban adták a Promax BDA Europe Awards díjait. A Viacom budapesti kreatív- és marketingcsapata által elnyert hat arany egyben az aranyak mezőnyében is legtöbbnek számított, azzal pedig, hogy ebből ötöt egy csatorna, a Paramount Channel húzott be szintén rekord: egy csatornának sem sikerült ennyi aranyat összegyűjteni a Promax BDA-n idén. A közelmúltban készült imázskampányok és műsorajánlók elismeréseként a hat arany mellett még két ezüstdíjat is bezsebelt a Viacom.

Az iparági és kreatívvezetőkből álló zsűri három arannyal jutalmazta a Paramount Channel „Milliónyi döntés” című imázskampányát, az Általános márkakampány, a Legjobb integrált marketingkampány és a Tévécsatorna plakát kategóriákban. Utóbbiban és a „Milliónyi döntésben” a Café Communications munkatársai is részt vettek.

Ezenkívül a Paramount Channelen sugárzott Kill Bill hétvége imázskampányát és a Keresztapa trilógia műsorjánlóját is a legjobbnak értékelték a maguk műfajában, illetve még a Comedy Central Family „Pixel család” csatornaazonosítói is aranyat értek. Ezüst díjjal pedig a Keresztapa trilógia promójának a vágási technikáját és a Comedy Centralnak készített „Eric Cartman vs Csőre Gábor” ajánlót ismerték el.

A Viacomnak összesen 13 jelölése volt, ebből sikerült 8-at is díjra fordítaniuk.

Válogatás a Paramount Tévécsatorna plakát kategóriákban aranyat sorozatából.További képekért kattints!

Az HBO Europe-nak sem kellett szerénykedni, ők is nem egy magyar vonatkozású nevezéssel jutottak a döntőbe. Végül a lengyel piacra készített Wataha teasere a Legjobb sound design kategóriában nyert egy aranyat, illetve észak-európai piacon futó "Spokesperson Campaign" kapott egy ezüstöt a Legjobb program kampány kategóriában.

Nyitókép: egy kép a Paramount Tévécsatorna plakát kategóriákban aranyat sorozatából

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés