hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyon menő plakátok A zsarnokságról című könyvhöz

A 21. Század Kiadó kiadta a Könyvhétre Timothy Snyder A zsarnokságról című könyvét, amely 20 leckéből áll, ezek közül választottak ki néhányat, amelyhez plakátokat is készíttettek Molnár Zsolt "Zsutti" grafikussal. 

hirdetés

Rényi Ádám, a kiadó társtulajdonosa a Kreatív megkeresésére elmondta: "A könyv 20 leckéből áll, ezek közül választottunk ki néhányat, mert azt gondoltuk, hogy a téma nagyon passzol a 20. század elejére jellemző politikai tárgyú plakátművészethez, gondoltuk legyen most egy 21. századi is". Alább, a galériára kattintva az összes alkotást megnézhetik.

További képekért kattintson!

A könyv sajtóbemutatójára kinyomtatták ezeket a plakátokat, de felhasználják Facebook-kampány során, illetve a köynvesboltokban is.

Molnár Zsolt egyébként 2014-ben azzal vált híressé nemzetközi szinten, hogy a Breaking Bad című sorozat összes epizódjához készített egy-egy plakátot.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés