hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyon egyszerű térképalkalmazás újságíróknak

Ezzel a programmal öt perc alatt lehet interaktív térképet készíteni.

hirdetés

Az india székhelyű adatokkal foglalkozó vállalat, a Socialcops kifejlesztett egy nagyon egyszerűen, template-alapon használható térképalkalmazást, körülbelül a maptervezők Infogramját. A hírt elküldték a Kreatívnak is, hogy nézzünk rá, és ha van feedback, akkor azt írjuk meg. Azt kértük, hogy jó lenne, ha Magyarország is benne lenne, és ha megyénként lehetne külön adatokat beírni. Kérésünk meghallgatásra talált, az alkalmazásba belerakták hazánk térképét is.

A program nagyon egyszerűen használható, kattintható, embeddelhető, különböző stílusok vannak benne, és készítői azt tervezik, hogy kördiagramokat és oszlopdiagramokot is könnyen lehet majd vele rajzolni. Szóval ez azoknak az újságíróknak tökéletes eszköz, akik nem akarnak a CartoDB-vel, a Mapbox-szal sok időt elfecsérelni és mindössze öt perc alatt akarnak interaktív térképet készíteni. A cégnek ezek kívül van egy csomó gyűjtött adata, amit fel lehet használni, például így: ez a térkép a magyar könyvtárak regisztrált felhasználóit mutatja megyénként. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Google, a Design Terminal és a IVSZ támogatásával 2020-ban létrejött szervezet már várja a hazai vállalkozások válaszait.

Az Egyesült Királyságban pedig már több időt töltenek el a videós platformon a userek, mint a Facebookon.

A TheHut.com Ltd. ezen kívül valótlan, vásárlásra sürgető üzenetekkel is borzolta a GVH idegeit.

Szinkronszínészként és csatornák hangjaként is sokat lehetett hallani, a legutóbbi időkben a Retro Rádió, az AMC és a Best FM hivatalos hangja volt.

A cég ügyfelei számára is elérhetők a videós platform hirdetési felületei.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

hirdetés
hirdetés