hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagyágyú főtanácsadó a Hill & Knowltonnál

Amerikában és Nyugat-Európában volt stratégiai kommunikációs igazgató a Hill & Knowlton új főtanácsadója. Göllner Andrásnak már volt kapcsolata az ügynökséggel, hiszen 1991-ben ő nyitotta meg a cég budapesti irodáját.
hirdetés

A Hill & Knowlton budapesti irodájának alapítója, a kanadai kormányzati kommunikációs rendszer egykori kidolgozója, Göllner András főtanácsadóként tért vissza a céghez.

Göllner András
Göllner András
A magyarországi születésű, kanadai-magyar kettős állampolgárságú szakember közel két évtizedig Észak-Amerikában és Nyugat-Európában egyetemi tanárként, illetve stratégiai kommunikációs tanácsadóként tevékenykedett. Egyike volt a kanadai kormányzati kommunikációs rendszer kidolgozóinak.  1991-ben Göllner András nyitotta meg ügyvezetőként a Hill and Knowlton budapesti, első közép-európai irodáját, amelyet 1996-ig vezetett. 1994-ben az ő irányítása alatt dolgozott az a szakértői csapat, amely az ország EU csatlakozásának első kommunikációs stratégiáját készítette elő a Külügyminisztérium számára.  A későbbiekben az EU megbízásából irányította hazánkban az Európai Unió lakossági tájékoztatási programjait.

Az évek során Göllner András számos multinacionális cég és márka stratégiai kommunikációjának alakításában vett részt: ügyfelei olyan nemzetközi vállalatokkal, mint az Auchan, a Citi Corp, az Electricité de France, a General Electric, az HBO, a Heinz, az IBM, a Mars, az MSD, a PanTel, a Pepsi Cola és a Whirlpool.

Göllner András több mint 30 éves egyetemi, kutatói és tanácsadói szakmai tapasztalattal rendelkezik. Fő szakterülete a stratégiai és politikai kommunikáció, a közügymenedzsment, a válságkommunikáció, illetve a vállalati társadalmi szerepvállalás menedzselése. A montreáli Concordia Egyetem emeritus professzora valamint címzetes főiskolai tanár a Budapesti Gazdasági Főiskolán.
 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az elismerést Zirig Árpád a Csak az reszel neked almát, aki igazán szeret című publicisztikájáért kapta.

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés