hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagy plakátaukciót rendez a BÁV

Herpai Zoltán legendás King Kong plakátja  mellett ismert magyar és külföldi filmek, zenés és koncertfilmek, valamint idén először reklámok és kiállítások plakátjaira is licitálhatnak az érdeklődők a BÁV 5. plakátaukcióján, amelyet szeptember 19-én tartanak Budapesten.

hirdetés

A 150 tételes árverés egyik kiemelt alkotása lesz Herpai Zoltán legendás, nemzetközi szinten is keresett King Kong plakátja, amelyre 60 ezer forinttól indulhat a licitálás. A BÁV közleménye szerint ezen kívül nagy érdeklődésre tarthat még számot Bruce Lee A sárkány közbelép című filmjének plakátja is, Éri Jenő grafikus alkotása, amely ugyanúgy 44 ezer forinttól kelhet el, mint Coppola Keresztapájának posztere.

A legendás King Kong plakát - Forrás: BÁV.hu
A legendás King Kong plakát - Forrás: BÁV.hu

A közlemény szerint az aukció egyik ritkasága lesz az idén Merczel Péternek a Kémek a sasfészekben című filmhez készült plakátja, amelynek kikiáltási ára 60 ezer forint. Licitálni lehet még Felvidéki Andrásnak a Bosszúvágy című filmhez született - Charles Bronsont és más sztárokat ábrázoló - plakátjára, a Szikszai-Boros páros Godzillájára, valamint Kemény György grafikus több művére is. Legmagasabb kikiáltási árával az anyagból kiemelkedik Sátori Lipótnak az Admiral bár című filmhez készített plakátja, amelyet 165 ezer forinttól kínálnak az érdeklődőknek.

Az idei anyagban olyan külföldi filmek, mint a Volt egyszer egy Amerika vagy A bikaborjak eredeti plakátjai mellett Helényi Tibor több művével is, köztük A Jedi visszatér egy kisméretű poszterével, a Ben Hurral és Roman Polanski Macbethjéhez készített alkotásával képviseli magát a kínálatban.

A magyar filmek közül is nagy lesz a választék: Jancsó Miklós, Gothár Péter, Sándor Pál, Tímár Péter és Fábri Zoltán filmjeihez készült poszterekre is lehet majd licitálni, mint a Megáll az idő, Régi idők focija, Csinibaba vagy A körhinta.

Mint írják, erős lesz a felhozatal a zenés- és koncertfilmekből. Árverésre bocsátják az Illés egy dedikált plakátját is Szyksznian Wandától, de licitálni lehet az LGT, Abba vagy a legendás Queen Budapesten poszterére is. Az idén először propaganda, reklám és kiállítások plakátjai is megjelennek az árverési anyagban.

A plakátaukcióról bővebb információt itt találhatnak, innen az aukció katalógusa is letölthető.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az NMHH a TV2, az RTL Klub és Duna Tévé, illetve 1-1 hónapra még hat másik csatorna műsorait vizsgálta.

Nessaj, a vlogger is ad majd tippeket.

Az egyiket nőknek szánják, a másikon filmek és sorozatok lesznek. Újrapozícionálja magát a Sony.

Az adatok használatáról, az okoseszközök szerepéről és a Budapest-márkáról is szó lesz.

Az Antré Akadémia az utánkövető rendszerben látja a megoldást.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Ismét YouTube a Hajón október 12-én a Google és a Kreatív szervezésében!

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés