hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagy esport ligadöntőt közvetít a Spíler TV

A közvetítési jogokat az IKO Digital szerezte meg.

hirdetés

Július 28-án és 29-én a Spíler TV közvetíti élőben az Overwatch League döntőjét. A nemzetközi esport jelentős ligájáról, illetve annak döntőjéről van szó, amely az Overwatch nevű játékra épül az amerikai major ligák mintájára. Az Overwatch 2016-ban indult, mára már 40 millió játékos regisztrált rá világszerte. Az Overwatch League idén januárban indult, 12 csapat versenyzik és 3,5 millió dolláros az összdíjazása. A döntőt 15 ezer ember figyeli majd a New York-i Barclays Centerben.

A döntő közvetítési jogait az IKO Digital szerezte meg, amely a Gamer.hu-t is üzemelteti. A közvetítés is utóbbival együttműködve jön létre. A Spíler indította el itthon amúgy az esportközvetítéseket, 2016-ban először a Counter Strike döntőjét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek egyik legsikeresebb TV2-es műsora, az Exatlon Hungary.

Bár csak 2022-ig jelentették be a felfüggesztését, a kormány tervezete 2023-ban sem számol belőle bevétellel.

Eric Tveter a UPC közép-kelet-európai szárnyának sikeres eladását követően vonul vissza. Az új vezér a Vodafone-tranzakció lezárásáig fogja ezt a posztot betölteni.

Eközben új női online bulvármagazint indítottak, több másik portáljukat pedig átpozicionálják.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés