hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nagy esport ligadöntőt közvetít a Spíler TV

A közvetítési jogokat az IKO Digital szerezte meg.

hirdetés

Július 28-án és 29-én a Spíler TV közvetíti élőben az Overwatch League döntőjét. A nemzetközi esport jelentős ligájáról, illetve annak döntőjéről van szó, amely az Overwatch nevű játékra épül az amerikai major ligák mintájára. Az Overwatch 2016-ban indult, mára már 40 millió játékos regisztrált rá világszerte. Az Overwatch League idén januárban indult, 12 csapat versenyzik és 3,5 millió dolláros az összdíjazása. A döntőt 15 ezer ember figyeli majd a New York-i Barclays Centerben.

A döntő közvetítési jogait az IKO Digital szerezte meg, amely a Gamer.hu-t is üzemelteti. A közvetítés is utóbbival együttműködve jön létre. A Spíler indította el itthon amúgy az esportközvetítéseket, 2016-ban először a Counter Strike döntőjét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Profi filmkészítőknek szóló rövidfilmes, és mindenki által pályázható fotós versenyt írnak ki a Lynch-kiállításhoz kapcsolódóan.

Az európai parlamenti választások kampányidőszaka alatt.

Az RTL Klub sorozatának szombati epizódja volt az elmúlt hét legnépszerűbb tévés tartalma a kereskedelmi célcsoportban.

A Top News Hungary nevű céget tavaly decemberben jegyezték be. A TWN.hu korábban Kasza Tibor érdekeltsége volt.

Felkerült a teljes videó a teltházas Aréna-koncertről.

hirdetés

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés