hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nadi, Zsepi és Püré a legszünyőbb

A Neo Interactive, a Recordline és a DDB irodai állata végzett dobogós helyen a Kreatív szünyőversenyén. A top 12-ben összesen kilenc kutya, három macska és a Vágó István nevű rágcsáló került be. Már készül a naptár!

hirdetés

Lezárult a Kreatív történetének legfontosabb  szakmai megmérettetése, a szünyőverseny. A Kreatív még szeptember végén hirdette meg az irodai jószágok versenyét, ahol a legszünyőbb címért vetélkedhettek a dolgozó állatok (és gazdáik).

A kéthónapos játék során 45 nevezés érkezett, a legszünyőbbekről pedig az olvasók dönthettek 1-10-ig tartó pontozással. A múlt héten zajló online szűnyőgyűjteményre összesen 21.591 szavazat érkezett. A 12 legtöbb szavazatot kapó irodai állat fényképe a Kreatív 2010-es, napokban nyomdába kerülő naptárát teszi majd értékessé, amely a decemberi lapszámmal együtt jut majd el előfizetőinkhez és természetesen a szünyők gazdáihoz. Az összes csodálatos irodai állatnak és gazdának köszönjük a részvételt, tavasszal az Első Kreatív Szünyőnapon találkozunk élőben is.
 
Kreatív 2009. Legszünyőbb irodai állatok

 1. Nadi
 2. Zsepi
 3. Püré
 4. Vágó István
 5. Gombóc
 6. Marci
 7. Leica
 8. Cousto
 9. Tigris
 10. Buborék
 11. Tibi
 12. Bono


Nadi
Nadi a Neo öt hónapos szünyője még nem döntötte el, hogy a kreatívokat vagy az accountokat szereti-e inkább. Amikor épp nem a hasára gondol, a kertet alakítja ízlése szerint: gödröt ás és bokrot irt. 

Nadi
NadiZsepi
A Recordline kutyája is szívesen fekszik a hátán, már ha van olyan, aki a hasát simogassa. De kollégákban amúgy sem válogatós, mindenki lehet kedvenc, akinél étel van. A zenei szerkesztői kategóriában első helyre várt Zsepi előtt nincsenek zárt ajtók, természetesen a tárgyalások sem jelentenek kivételt.

Zsepi
ZsepiPüré
Püré is oda megy, ahová akar a DDB irodájában. A kollégák inspirálásában is élen járó jószág bárkit megszeretget, ha úgy érzi, erre van szükség.

Püré
PüréVágó István
Vágó Istvánnak kerülni kell a kamerával figyelt területeket a Young & Rubicam kivitelező cégénél. Igaz ugyan, hogy nem is műsorvezető, bőrös, szőrmentes rágcsáló kategóriában várják a szünyő viadal élmezőnyébe.

Vágó István
Vágó IstvánGombóc
Gombócot , a háromhetes kölyökmacskát saját érdekében távol tartják az ablaktól, máshová viszont nyugodtan mehet. Amúgy is szereti, ha az irodában körülötte forog a világ. Ha már elég nagy lesz, hogy ne a tányérban, hanem belőle egyen, a tárgyalásokon is részt vehet majd.

Gombóc
GombócMarci
Marci, az öthetes kölyökmacska a Videoklinika.hu irodai jószága. Az irodában szabadon járhat, csak a tartalomfejlesztési igazgató asztala tiltott terület neki, bár a tiltást az említett asztalra pisiléssel kiérdemelte.

Marci
MarciLeica
Leica le sem tagadhatná, hogy egy fotós kutyája. Bár nem szívesen szerepel a képeken, kilenc hónaposan már tökéletes asszisztens, figyel a kábelekre, nem járkálja össze a háttereket, és a villanások sem zavarják.

Leica
LeicaCousto
A motoros futárok nagy barátja a Publicisnél Cousto, Kulcsár Anita egyéves kutyája. A társaságot kedvelő jószág előtt csak a pénzügy tiltott terület, de így is lefoglalja magát: rendet tart és focizik a kertben, a dohányzókkal tart a cigiszünetekben és eligazítja a kreatívokat, ha kell.

Cousto
CoustoTigris
Tigris, a Digitop informatikusának másfél éves labradorja viszont nem vesz részt a tárgyalásokon. Helyette rosszalkodik, ahol épp kedve tartja, mert tiltott terep neki sincs az irodában. Ha kifáradt, kiterülve fekszik, ezért is indítja gazdája, Hujber Ildikó a legcukibb hanyatt alvó kategóriában.

Tigris
TigrisBuborék
Buborékot a Procter & Gamble és az Allison Media közösen nevezte. Az ötéves kutya az emeletek között a nyakörvébe tűzött számlával/pénzzel/stb.-vel mászkál és soha nem téveszti el a címzettet.

Buborék
BuborékTibi
Tibi szünyőségben mindenkit felülmúl, hiszen tud szünnyögni. Amikor nem ezt teszi, kitartóan figyeli az evő embereket és az ételeket. az egyik legesélyesebb sztárjelölt.

Tibi
TibiBono
Kismamákat és nyugdíjasokat riogat a kerítésen át Bono. Az ötéves jószág mindenkinek örül az irodában és gazdája a legszebb mosolyú eb kategóriában nevezték a szünyőversenybe.

Bono
Bono

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés