hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV – nem indul az m3

A köztévé szűkös anyagi helyzete miatt elhalasztja az m3 indítását.
hirdetés
A Magyar Televízió (MTV) bizonytalan időre elhalasztja az m3 csatorna őszre tervezett indítását, mivel kérdéses, hogy az erre az évre tervezett költségvetési források maradéktalanul megérkeznek-e a közszolgálati televízióhoz. „A Magyar Televízió munkatársai elkészítették a műsortervet, felkészültek a szervezési feladatokra., a Tulajdonosi Testület elfogadta a tervezett csatorna költségvetését, továbbá az ORTT is nyilvántartásba vette az m3 műsorszolgáltatását. Az állami költségvetés azonban nem tudja az eredeti elképzeléseknek megfelelően finanszírozni az intézményt 2005-ben” – olvasható a köztévé közleményében.

Az MTV-nél a bizonytalan pénzügyi helyzet miatt az őszi struktúra kialakításánál több pénzt, energiát, kapacitást fordítanak a közéleti, tudományos és dokumentumműsorokra, illetve kreatív, pénzkímélő megoldásokkal keltik életre az archívumot és a korábbi sikeresen szerepelt produkciókat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.