hirdetés
hirdetés
hirdetés

MTV - megduplázott támogatás

A Parlament előtt lévő törvényjavaslat szerint jövőre 50 milliárd forint jut a központi költségvetésből az elektronikus médiumoknak, a Magyar Televízió (MTV) például közel kétszer annyi támogatáshoz jut majd, mint idén - írja a Napi Gazdaság.
hirdetés
Az előirányzott 50 milliárdos költségvetés mintegy hatmilliárd forinttal több, mint az idei forrás. Ez részben az MTV Közalapítványnak szánt összegnek köszönhető, amely az eddigi 4,44 milliárd forint helyett 9,45 milliárd forint lesz. A Napi Gazdaság szerint ezen a címen azonban más közmédiumokat - az Magyar Rádiót (MR) és a Duna Televíziót - nem támogat a költségvetés.

A Duna TV és a MR műsorterjesztési költségét - amely végül az Antenna Hungáriához kerül - fedezik az állami büdzséből, de ez az összeg jövőre várhatóan nem emelkedik.

Műsorterjesztés címén a javaslat szerint az MTV 7,24 milliárdot, a Duna TV 1,42 milliárdot, a Magyar Rádió (MR) 5,66 milliárd forintot kapna 2007-re, míg üzemben tartási díjra a MTV 10,3 milliárdot, a Duna TV 6,1 milliárdot, a MR 7,16 milliárdot irányoztak elő.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.