hirdetés
hirdetés
hirdetés

MT, Malév, FlyBalaton - közös dán kampány

A nyári szezon idejére minden jegy elkelt a Koppenhága és a sármelléki FlyBalaton repülőtér közötti új Malév-járatokra, és most a tavaszi időszak felfuttatását Dániában egy kampány segíti - írja az Euractiv.
hirdetés

„Balaton - Ungarns spa-paradis” (Balaton - a magyar spa-paradicsom) szlogenű hirdetésekkel találkozhatnak azok a dán fogyasztók, akik a legnagyobb példányszámú dán lapokat a kezükbe veszik mostanában. A kampányt a Magyar Turizmus, a Malév és a FlyBalaton közösen indította el Dániában. Az aktivitás apropója, hogy gyakorlatilag minden jegy elkelt a június eleje és augusztus közepe közötti időszakra a Koppenhága és a sármelléki FlyBalaton repülőtér közötti Malév-járatokra, amelyek indítását nemrégiben jelentették be.

Az MT, a Malév és a FlyBalaton március 25-e és április 30-a között együtt invitálja a Balatonra a dán turistákat. A közös hirdetések a legnagyobb példányszámú, Politiken című reggeli, és a BT című esti napilapban jelennek meg. A reklámok egyszerre mutatják be a Malév-járatot és az utazásszervezők ajánlatait: a kreatívon látható az MT logója és dániai webcíme, valamint a FlyBalaton repülőtér logója és elérhetősége is.  A hirdetéseket a Hammer Advertising készítette, amely a Malév külföldön futó reklámanyagain dolgozik.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Darabjuk megvalósulásért egy közösségi kampányt is indítottak. Egy éve dolgoznak a Leányálmon.

A K&H mobiltárca bevezető reklámkampányában használják a digitális technikákat.

A Don't stop me now a korlátlanságot fejezi ki, amely a személyre szabható mobilnetcsomagokat jelenti náluk.

Spoiler: nem biztos, hogy végig ők énekelnek.

Andacs Botond, a port.hu eddigi irányítója az Index új kiadóvezetője. A távozó Pusztay András a Sziget marketingfőnöke lesz.

hirdetés

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap. November 21. 09:00

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés