hirdetés
hirdetés
hirdetés

MT, Malév, FlyBalaton - közös dán kampány

A nyári szezon idejére minden jegy elkelt a Koppenhága és a sármelléki FlyBalaton repülőtér közötti új Malév-járatokra, és most a tavaszi időszak felfuttatását Dániában egy kampány segíti - írja az Euractiv.
hirdetés

„Balaton - Ungarns spa-paradis” (Balaton - a magyar spa-paradicsom) szlogenű hirdetésekkel találkozhatnak azok a dán fogyasztók, akik a legnagyobb példányszámú dán lapokat a kezükbe veszik mostanában. A kampányt a Magyar Turizmus, a Malév és a FlyBalaton közösen indította el Dániában. Az aktivitás apropója, hogy gyakorlatilag minden jegy elkelt a június eleje és augusztus közepe közötti időszakra a Koppenhága és a sármelléki FlyBalaton repülőtér közötti Malév-járatokra, amelyek indítását nemrégiben jelentették be.

Az MT, a Malév és a FlyBalaton március 25-e és április 30-a között együtt invitálja a Balatonra a dán turistákat. A közös hirdetések a legnagyobb példányszámú, Politiken című reggeli, és a BT című esti napilapban jelennek meg. A reklámok egyszerre mutatják be a Malév-járatot és az utazásszervezők ajánlatait: a kreatívon látható az MT logója és dániai webcíme, valamint a FlyBalaton repülőtér logója és elérhetősége is.  A hirdetéseket a Hammer Advertising készítette, amely a Malév külföldön futó reklámanyagain dolgozik.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A négy év után újraindított szakmai elismerést Rényi Pál Dániel kapta.

Ügynökségi meg médiás arcokkal, marketingesekkel és startupperekkel fogunk fröccsözni munka címén. Nyitott dolog!

Minden ügynökségénél lekapcsolták a gépeket az Ukrajnából indult vírus miatt.  

Az Ablak, a Hol-Mi?, a Főtér műsorvezetője 64 éves volt.

Később a vállalat munkalehetőséget is ajánl a sportolóknak.

hirdetés

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Díjátadó: július 5., Premier KultCafé

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés