hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - konferenciaigazgatót nevezett ki

Új szakembert nevezett ki a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) a szeptemberi egri reklámkonferencia szakmai igazgatói posztjára. Az idei rendezvény programját Macher Szabolcs marketingkommunikációs tanácsadó, az Omnicom Media Group (OMG) volt ügyvezetője fogja össze és irányítja.
hirdetés
Az MRSZ tavaly hozta létre a konferenciaigazgatói pozíciót, amelyet Kaszás György a McCann Erickson korábbi vezető kreatívigazgatója, az Upgrade Communications vezetője töltött be. A szövetség az idei reklámkonferencia vezetésével új szakembert, Macher Szabolcsot bízta meg. Az újonnan kinevezett konferenciaigazgató marketingkommunikációs tanácsadóként dolgozik, korábban pedig az OMG ügyvezetője volt.

Macher Szabolcs feladata lesz a szeptember 23-án és 24-én zajló rendezvény szakmai programjának összefogása és irányítása.

Az idei egri reklámkonferencia rendezvényszervezési feladatait – csakúgy, mint az elmúlt két évben – a HD Group-ra bízta az MRSZ.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés