hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - konferenciaigazgatót nevezett ki

Új szakembert nevezett ki a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) a szeptemberi egri reklámkonferencia szakmai igazgatói posztjára. Az idei rendezvény programját Macher Szabolcs marketingkommunikációs tanácsadó, az Omnicom Media Group (OMG) volt ügyvezetője fogja össze és irányítja.
hirdetés
Az MRSZ tavaly hozta létre a konferenciaigazgatói pozíciót, amelyet Kaszás György a McCann Erickson korábbi vezető kreatívigazgatója, az Upgrade Communications vezetője töltött be. A szövetség az idei reklámkonferencia vezetésével új szakembert, Macher Szabolcsot bízta meg. Az újonnan kinevezett konferenciaigazgató marketingkommunikációs tanácsadóként dolgozik, korábban pedig az OMG ügyvezetője volt.

Macher Szabolcs feladata lesz a szeptember 23-án és 24-én zajló rendezvény szakmai programjának összefogása és irányítása.

Az idei egri reklámkonferencia rendezvényszervezési feladatait – csakúgy, mint az elmúlt két évben – a HD Group-ra bízta az MRSZ.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Rakéta a Player Tech rovatából nőtte ki magát.

Új, karácsonyi tematikájú reklámfilmet készített a Springer&Jacoby a Provident Relax kölcsönéhez.

A Pernod Ricard zászlóshajó-termékének kommunikációs platformját a Greenroom adaptálja a magyar piacra.

A Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtenek életmentő berendezésre.

Egy cseh online szupermarket nemzetközi terjeszkedésének első állomása lesz.

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés