hirdetés
hirdetés
hirdetés

MRSZ - fogyasztói fórumot szervez a reklámról

Többek között a márkák evolúcióját, a reklámszakma tevékenységét és a reklámstratégiákat mutatja be a Magyar Reklámszövetség (MRSZ) a Reklámhét című fogyasztói rendezvénysorozatán.
hirdetés
Az MRSZ szeptember 26-a és 30-a között több helyszínen zajló, egyhetes fogyasztói programsorozattal igyekszik eloszlatni a reklámokkal kapcsolatos tévhiteteket. A fogyasztókhoz, a sajtóhoz és a törvényalkotókhoz szóló rendezvénysorozatot a szervezet azért indítja el, hogy felhívja a figyelmet a reklám gazdaságélénkítő szerepére és megértesse a reklám törvényszerűségeit.

A szakmai szervezetek segítségével létrejövő első Reklámhéten ingyenes fórumokat, előadásokat, valamint kiállításokat tartanak. A rendezvényen egyebek mellett a márkák evolúciójának bemutatásával akarják emberközelivé tenni a hirdetések, kampányok és stratégiák azon oldalait, amelyek a fogyasztók számára általában ismeretlenek.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés