hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mozgó-szagos-villámló-párás-buborékoló mozi nyílt Debrecenben

Harmadik 4DX moziját nyitja Magyarországon a Cinemy City. A Cineworld közben felvásároltegy amerikai moziüzemeltető vállalatot is.

hirdetés

Debrecenben nyitja az ország harmadik 4DX mozitermét a Cinema City. A beruházás 300 millió forintos, áll a közleményben, és az így felépített moziteremben 112 ember fér majd el. A technológia a filmélményt környezeti hatásokkal gazadagítja, ezek (többek között): hóesés, eső, szél, pára, illatok, villámok fényhatása, különféle mozgások. Azaz a filmmel összehangolva különböző fúvókák és a mozgó ülések teszik intenzívebbé a moziéleményt. A technológiát az alábbi film szemlélteti.

Közép-Kelet Európa első 4DX mozija amúgy 2013-ban nyílt a Cinema City WestEndben, 500 ilyen mozi van a világon, ebből 35 a Cinema City hálózatán belül, három Magyarországon, Győrben van még. A lenti képek tesztelés közben mutatják a rendszert (a képek után is maradjanak velünk, további információkkal és egy videófilmmel szolgálunk).

A Cinema Cityt tulajdonló Cineworld Csoport február végén amúgy felvásárolta a Regal Entertainment Group amerikai moziüzemeltető vállalatot. A felvásárlás következményeként a Cineworld és a Regal összesítve 794 moziban 9 542 teremmel rendelkezik az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Izraelben, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában és Magyarországon.

A debreceni 4XD mozi átalakításáról készült videó is, lent látható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés