hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mosóporreklámmal megy neki az LMP-nek Juhász

Juhász Péter zavaros mondatokkal utal a kampányvideóban az LMP felelősségére.

hirdetés

"Bernivel nem kell kiteregetni a szennyest, hatékonyan semlegesíti a makacs összefogást”, valamint „sokszínűség ellen használjon Bernit, mert tízből egy politikus ezt ajánlja” - ezek a mondatok hangzanak el Juhász Péter szájából az Együtt kampányvideójában, amelyben Berni egy mosópor, és Szél Bernadettre, az LMP miniszterelnök-jelöltjére utal. 

A videó arról szólhat, hogy az LMP nem működik együtt a többi ellenzéki párttal, illetve hogy Juhász visszalépett ugyan a Belvárosban a többi ellenzéki jelölt javára, de egyelőre nem látszik, hogy ez segítené-e az összefogást a Fidesz jelöltjével szemben.

A mosóporos hasonlat eléggé zavaros mindenesetre, és nem látszik, hogy lett volna azon túl ötlet ebben, hogy "haha, csináljunk egy vicces álmosóporreklámot, hiszen abban nem mondanak igazat!", ez viszont nem feltétlenül válik az üzenet átadásának, átadhatóságának javára. Eleve az üzenet nem világos.

A videóban a "Berni-brand" mottója az, hogy "Mosás nélkül habzik", aminek a dekódolása szintén nem egyszerű, már azon túl, hogy egy olyan nem létező rossz mosóporhoz tartozik, amit Juhász Péter reklámoz. 

Update: A végén felvillan egy rövid időre a reklámban, hogy "Bernivel a kormánypárt is tovább él", de igazából ez sem mond ellent a fentieknek, hiszen eleve úgy tették oda, hogy az embernek automatikusan ne tűnjön fel (ld. mosóporreklám "hitelesítő címkéje"). Ez aztán a metapoén.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Kárpáti Márton, az Index egyik volt főszerkesztő-helyettese alapított új médiacéget.

Augusztus 17-től kapható Szeged első független hírportáljának, a Szegeder.hu-nak az első nem online kiadványa. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés