hirdetés
hirdetés
hirdetés

Morning Show lett a Class FM reggeli műsora

Pirítós után Morning Show címmel ébresztik Balázsék a Class FM sávjára tekerőket. A hallgatók segítettek a névadásban.
hirdetés

Csütörtöktől Morning Show lett a Class FM reggeli műsorának címe. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János műsorvezetők a hallgatók segítségét kérték új műsoruk elkereszteléséhez.

Mint arról beszámoltunk, a három rádiós a frekvenciavesztes Danubiustól igazolt át az ugyanazon a sávon megszólaló Class FM-hez. A három műsorvezető azt ígérte, hogy a Danubius Pirítós műsorelemeit továbbviszik és marad a megszokott hangzásvilág és stílus.

A Morning Show-ban hétfőnként „Pákó professzor” rovata jelentkezik. A nigériai celeb minden hétfőn magyarázó rovatot tart, azaz különféle magyar szólásmondások jelentését árulja el, de megmagyarázza a nem éppen hétköznapi szavakat is. Keddenként Kasza Tibi új rovattal jelentkezik, amelyben az őt aktuálisan foglalkoztató témákat vitatják meg. Szerdán „fogyasztóvédelmi pocsék áruk fóruma” jellegű teszteléssel jelentkeznek Balázsék, várják a hallgatóktól a különféle tárgyakat, ételeket minőség-ellenőrzésre - a héten például szaloncukrot tesztelnek, de karácsony előtt még a bejglikre is sor kerül.

Csütörtökön a netes rajongótáborral rendelkező kebelcsoda, Tracy jelentkezik be telefonon Amerikából, aki a világ dolgairól mesél, folyamatos helyzetjelentést adva Miamiból. Pénteken az RTL Klub Csillag Születik műsorából ismert Veres Robi, azaz MCDC kommentálja a heti történéseket. 

A Morning Show főcímdalát Dér Heni énekli, a szöveget Vadon Jani írta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Google, a Design Terminal és a IVSZ támogatásával 2020-ban létrejött szervezet már várja a hazai vállalkozások válaszait.

Az Egyesült Királyságban pedig már több időt töltenek el a videós platformon a userek, mint a Facebookon.

A TheHut.com Ltd. ezen kívül valótlan, vásárlásra sürgető üzenetekkel is borzolta a GVH idegeit.

Szinkronszínészként és csatornák hangjaként is sokat lehetett hallani, a legutóbbi időkben a Retro Rádió, az AMC és a Best FM hivatalos hangja volt.

A cég ügyfelei számára is elérhetők a videós platform hirdetési felületei.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!