hirdetés
hirdetés
hirdetés

Morning Show lett a Class FM reggeli műsora

Pirítós után Morning Show címmel ébresztik Balázsék a Class FM sávjára tekerőket. A hallgatók segítettek a névadásban.
hirdetés

Csütörtöktől Morning Show lett a Class FM reggeli műsorának címe. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János műsorvezetők a hallgatók segítségét kérték új műsoruk elkereszteléséhez.

Mint arról beszámoltunk, a három rádiós a frekvenciavesztes Danubiustól igazolt át az ugyanazon a sávon megszólaló Class FM-hez. A három műsorvezető azt ígérte, hogy a Danubius Pirítós műsorelemeit továbbviszik és marad a megszokott hangzásvilág és stílus.

A Morning Show-ban hétfőnként „Pákó professzor” rovata jelentkezik. A nigériai celeb minden hétfőn magyarázó rovatot tart, azaz különféle magyar szólásmondások jelentését árulja el, de megmagyarázza a nem éppen hétköznapi szavakat is. Keddenként Kasza Tibi új rovattal jelentkezik, amelyben az őt aktuálisan foglalkoztató témákat vitatják meg. Szerdán „fogyasztóvédelmi pocsék áruk fóruma” jellegű teszteléssel jelentkeznek Balázsék, várják a hallgatóktól a különféle tárgyakat, ételeket minőség-ellenőrzésre - a héten például szaloncukrot tesztelnek, de karácsony előtt még a bejglikre is sor kerül.

Csütörtökön a netes rajongótáborral rendelkező kebelcsoda, Tracy jelentkezik be telefonon Amerikából, aki a világ dolgairól mesél, folyamatos helyzetjelentést adva Miamiból. Pénteken az RTL Klub Csillag Születik műsorából ismert Veres Robi, azaz MCDC kommentálja a heti történéseket. 

A Morning Show főcímdalát Dér Heni énekli, a szöveget Vadon Jani írta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

"Rohadtul ideje volt", mondja a reklámkampány.

A régi játékok rajongóinak óriási csemege a könyv.

A Veszprém-Balaton Filmpiknik direkt a koranyári időszakban csábítaná a filmrajongókat.

A Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. (BVA) vezetése mellett látja ezt a feladatot.

Alekoszékat nem megfelelő korhatárba sorolta a csatorna.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A Kreatív szaklap április 2-án először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók