hirdetés
hirdetés
hirdetés

Morning Show lett a Class FM reggeli műsora

Pirítós után Morning Show címmel ébresztik Balázsék a Class FM sávjára tekerőket. A hallgatók segítettek a névadásban.
hirdetés

Csütörtöktől Morning Show lett a Class FM reggeli műsorának címe. Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János műsorvezetők a hallgatók segítségét kérték új műsoruk elkereszteléséhez.

Mint arról beszámoltunk, a három rádiós a frekvenciavesztes Danubiustól igazolt át az ugyanazon a sávon megszólaló Class FM-hez. A három műsorvezető azt ígérte, hogy a Danubius Pirítós műsorelemeit továbbviszik és marad a megszokott hangzásvilág és stílus.

A Morning Show-ban hétfőnként „Pákó professzor” rovata jelentkezik. A nigériai celeb minden hétfőn magyarázó rovatot tart, azaz különféle magyar szólásmondások jelentését árulja el, de megmagyarázza a nem éppen hétköznapi szavakat is. Keddenként Kasza Tibi új rovattal jelentkezik, amelyben az őt aktuálisan foglalkoztató témákat vitatják meg. Szerdán „fogyasztóvédelmi pocsék áruk fóruma” jellegű teszteléssel jelentkeznek Balázsék, várják a hallgatóktól a különféle tárgyakat, ételeket minőség-ellenőrzésre - a héten például szaloncukrot tesztelnek, de karácsony előtt még a bejglikre is sor kerül.

Csütörtökön a netes rajongótáborral rendelkező kebelcsoda, Tracy jelentkezik be telefonon Amerikából, aki a világ dolgairól mesél, folyamatos helyzetjelentést adva Miamiból. Pénteken az RTL Klub Csillag Születik műsorából ismert Veres Robi, azaz MCDC kommentálja a heti történéseket. 

A Morning Show főcímdalát Dér Heni énekli, a szöveget Vadon Jani írta.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A Corporate Media & TV Awardson a Budapest 365-öt díjazták.

hirdetés
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!