hirdetés
hirdetés
hirdetés

Modern Talkingra ropták a Blikkesek

Dévényi Tibi bácsi adta a talpalávalót a Blikk megújulását ünneplő partin. A dínom-dánomot a „Magasan a legjobb” szlogenhez illően a Citadellán rendezték meg, ügyfelekkel, szakmabeliekkel és persze celebekkel.

hirdetés

Nagyjából 700-800 vendég vett részt tegnap este, a Blikk megújulása alkalmából rendezett partin, a Citadellán felállított hatalmas fehér sátorban. Tolongásból nem is volt hiány, főképp a bárpultnál, de a svédasztalnál is hamar elfogytak a villák, így mosolyogva nézhettük, amíg az utánpótlás megérkezéséig néhány öltönyös úriember és csinos kísérőik kanállal látnak neki a hússzeleteknek.


A sok-sok festett szőke szépség és számos magyar híresség – Pataki Attila, Hajdú Péter, Török Ádám és Bodrogi Gyula – mellett képviselte magát a médiaszakma egy része és a Blikk legnagyobb ügyfelei is. Mihók Attila, a Ringier ügyvezető-igazgatója megköszönte Murányi Marcell főszerkesztőnek a Blikk újjászületésére tett bátor lépést, amire 14 év alatt senki nem vállalkozott, valamint bejelentette, hogy Murányi Marcell napra pontosan két éve ül a lap főszerkesztői székében, majd a Showder Klubból ismert Kiss Ádám lépett a színpadra. A gyenge fogadtatású stand-up comedy után a szórakoztatásról először a Váradi Roma Café, végül pedig Dévényi Tibor, a nyolcvanas évek sztár-lemezlovasa gondoskodott. Aki nem ropta a Modern Talkingra, a teraszról bámulhatta a város éjszakai fényeit, majdnem 360 fokos körpanorámában.

A programkínálatot, és az ünnepelt lap viszonylag szerény – néhány, sátortető alatti háromszög alakú molinó, valamint a stilizált, újságolvasókat ábrázoló kivetítő – megjelenését éjfélkor két rikkancs dobta fel, akik a Blikk különkiadásával állítottak be a partyra. A kétezer példányban kinyomott lapban a bulizók saját magukat lelték fel – néhány órával azelőtti, minden bizonnyal még józanabb állapotban.

Kedvencünk a bejárat előtt készenlétben álló VIP mentőautó és a baptisták többfunkciós életmentő-terepjárója. Ha valakinek megártana a sok Modern Talking.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés