hirdetés
hirdetés
hirdetés

Modern Talkingra ropták a Blikkesek

Dévényi Tibi bácsi adta a talpalávalót a Blikk megújulását ünneplő partin. A dínom-dánomot a „Magasan a legjobb” szlogenhez illően a Citadellán rendezték meg, ügyfelekkel, szakmabeliekkel és persze celebekkel.

hirdetés

Nagyjából 700-800 vendég vett részt tegnap este, a Blikk megújulása alkalmából rendezett partin, a Citadellán felállított hatalmas fehér sátorban. Tolongásból nem is volt hiány, főképp a bárpultnál, de a svédasztalnál is hamar elfogytak a villák, így mosolyogva nézhettük, amíg az utánpótlás megérkezéséig néhány öltönyös úriember és csinos kísérőik kanállal látnak neki a hússzeleteknek.


A sok-sok festett szőke szépség és számos magyar híresség – Pataki Attila, Hajdú Péter, Török Ádám és Bodrogi Gyula – mellett képviselte magát a médiaszakma egy része és a Blikk legnagyobb ügyfelei is. Mihók Attila, a Ringier ügyvezető-igazgatója megköszönte Murányi Marcell főszerkesztőnek a Blikk újjászületésére tett bátor lépést, amire 14 év alatt senki nem vállalkozott, valamint bejelentette, hogy Murányi Marcell napra pontosan két éve ül a lap főszerkesztői székében, majd a Showder Klubból ismert Kiss Ádám lépett a színpadra. A gyenge fogadtatású stand-up comedy után a szórakoztatásról először a Váradi Roma Café, végül pedig Dévényi Tibor, a nyolcvanas évek sztár-lemezlovasa gondoskodott. Aki nem ropta a Modern Talkingra, a teraszról bámulhatta a város éjszakai fényeit, majdnem 360 fokos körpanorámában.

A programkínálatot, és az ünnepelt lap viszonylag szerény – néhány, sátortető alatti háromszög alakú molinó, valamint a stilizált, újságolvasókat ábrázoló kivetítő – megjelenését éjfélkor két rikkancs dobta fel, akik a Blikk különkiadásával állítottak be a partyra. A kétezer példányban kinyomott lapban a bulizók saját magukat lelték fel – néhány órával azelőtti, minden bizonnyal még józanabb állapotban.

Kedvencünk a bejárat előtt készenlétben álló VIP mentőautó és a baptisták többfunkciós életmentő-terepjárója. Ha valakinek megártana a sok Modern Talking.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyar Telekom ismét kiosztotta a Fenntarthatósági Sajtódíjakat.

Arany János korábban a Google-nél, azelőtt az SAP-nál dolgozott.

Az alvás ünnepe alkalmából kéthetes altató livestreamet indított a bútorgyártó.

A Nestlé hozza be őket.

Az Apple új reklámjából kiderül, mi mindent kell kibírnia a telefonjaiknak, különösen a legújabb, 11-es verziónak.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés