hirdetés
hirdetés
hirdetés

Moby új albuma online kampánnyal jön

A SoundCloud és az Instagram is beállt az új Moby-album, a Destroyed online kampányába.

hirdetés

Május 17-én jelenik meg Moby új albuma, a Destroyed, amit online kampánnyal vezetnek be. Az album nemcsak zenei, hanem egyben fotóművészeti projekt is, ami mögé beállt a SoundCloud online zeneszolgáltató és az Instagram fotókészítő Iphone-alkalmazás is - írja a Creativity Online.

Katt a nagyobb képért!

Az album koncepciója mögött az áll, hogy Moby a számokat a turnék közben hajnali kettő órakor írta, a microsite-on elérhető fotók pedig a turné helyszínein készültek, és Budapest is szerepel benne. A rajongóknak lehetőségük van saját városukból fotókat feltölteni az Instagram nevű Iphone-app segítségével az oldalra, miközben a SoundCloud-on keresztül gyakorlatilag az album összes számát meg lehet hallgatni.

Zene, márkák, marketing
A Kreatív által szervezett Brand & Music konferencián a Mobyéhoz hasonló együttműködésekről és lehetőségekről is hallhat. (x)

Katt a nagyobb képért!
(forrás: Creativity Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Indul az HBO Max globális kiterjesztése, ennek részeként az HBO márka alatt Európában futó D2C-szolgáltatások is egységes ernyő alá kerülnek.

Az idei év tökéletes választás a poklok urának, jól is érzik magukat együtt. 

Ebben az évben a döntőbe jutott 47 pályamű közül a legtöbb döntős a Társadalmi célú kampányok – CSR - Márkák, vállalatok /doing good kategóriában született.

Eltűnt az Index impresszumából az Ivermektin nevű vegyületet a koronavírusra hatásos gyógyszerként feltüntető Molnár Dávid neve.

A discovery+ globális terjesztése 25 országban indul, a Discovery márkáinak és partnereinek – például a BBC, az A&E és a Group Nine – több mint 55 ezer epizódjával és az Eurosport tartalmaival, köztük az olimpiai közvetítésekkel.

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés