hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mobilfilmverseny a Magyar Turizmusnál

Fesztiválokat népszerűsítő mobilos filmeket vár a Magyar Turizmus és a Kultúrpart, a legjobbak bortúrát nyernek.
hirdetés

A fesztivál-életérzést vagy kulturális eseményeket népszerűsítő mobilfilmeket vár közös versenyén a KultúrPart és a Magyar Turizmus (MT). A pályázatra négy kategóriában várnak telefonnal készített alkotásokat: sztárinterjúk, fenntarthatóságról szóló filmek, folklóreseményeket megörökítő videók, illetve „tábortűz” címszó alatt amatőr művészek produkcióit bemutató anyagok nevezhetők filmverseny.kulturpart.hu .

A kisfilmeket szakmai zsűri bírálja el, többek között a Magyar Turizmus 2009-es kulturális turizmus témaévének védnökei – Novák Péter, zenész, színész, egyben a KultúrPart kreatív vezetője, Konyári János borász, Szűcs Zoltán koreográfus és Török András útikönyvíró –, valamint Kalmár András rendező-operatőr dönt majd a végső sorrendről.

A verseny egyszerre kötődik az MT idei Kulturális Turizmus Éve tematikus promóciójához, és vezeti fel a fesztiváloknak szentelt 2010-es évet. A nyerteseknek az MT kétszemélyes bortúrát ajánl fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség, hogy átláthatóbbá és igazságosabbá váljanak az ügynökségi pályázati folyamatok.

A Frank Digital látja el a központi bank idei és jövő évi kommunikációs feladatait. 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés