hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mobilfilmverseny a Magyar Turizmusnál

Fesztiválokat népszerűsítő mobilos filmeket vár a Magyar Turizmus és a Kultúrpart, a legjobbak bortúrát nyernek.
hirdetés

A fesztivál-életérzést vagy kulturális eseményeket népszerűsítő mobilfilmeket vár közös versenyén a KultúrPart és a Magyar Turizmus (MT). A pályázatra négy kategóriában várnak telefonnal készített alkotásokat: sztárinterjúk, fenntarthatóságról szóló filmek, folklóreseményeket megörökítő videók, illetve „tábortűz” címszó alatt amatőr művészek produkcióit bemutató anyagok nevezhetők filmverseny.kulturpart.hu .

A kisfilmeket szakmai zsűri bírálja el, többek között a Magyar Turizmus 2009-es kulturális turizmus témaévének védnökei – Novák Péter, zenész, színész, egyben a KultúrPart kreatív vezetője, Konyári János borász, Szűcs Zoltán koreográfus és Török András útikönyvíró –, valamint Kalmár András rendező-operatőr dönt majd a végső sorrendről.

A verseny egyszerre kötődik az MT idei Kulturális Turizmus Éve tematikus promóciójához, és vezeti fel a fesztiváloknak szentelt 2010-es évet. A nyerteseknek az MT kétszemélyes bortúrát ajánl fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Pesti Srácok kormánypárti szerkesztősége által is működtetett új tévé szabadon fogható csatornaként a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz.

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés