hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mobilfilmverseny a Magyar Turizmusnál

Fesztiválokat népszerűsítő mobilos filmeket vár a Magyar Turizmus és a Kultúrpart, a legjobbak bortúrát nyernek.
hirdetés

A fesztivál-életérzést vagy kulturális eseményeket népszerűsítő mobilfilmeket vár közös versenyén a KultúrPart és a Magyar Turizmus (MT). A pályázatra négy kategóriában várnak telefonnal készített alkotásokat: sztárinterjúk, fenntarthatóságról szóló filmek, folklóreseményeket megörökítő videók, illetve „tábortűz” címszó alatt amatőr művészek produkcióit bemutató anyagok nevezhetők filmverseny.kulturpart.hu .

A kisfilmeket szakmai zsűri bírálja el, többek között a Magyar Turizmus 2009-es kulturális turizmus témaévének védnökei – Novák Péter, zenész, színész, egyben a KultúrPart kreatív vezetője, Konyári János borász, Szűcs Zoltán koreográfus és Török András útikönyvíró –, valamint Kalmár András rendező-operatőr dönt majd a végső sorrendről.

A verseny egyszerre kötődik az MT idei Kulturális Turizmus Éve tematikus promóciójához, és vezeti fel a fesztiváloknak szentelt 2010-es évet. A nyerteseknek az MT kétszemélyes bortúrát ajánl fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hagyományos sportreklámnak indul, de jön a csavar.

A Cinema City médiaértékesítési divíziója a Botrányt nézte ki az alkalomra.

Picasso Málagába, Monet Párizsba invitál egy magyar grafikus munkáin.

A demencia ritka formájával küzdött évek óta.

A magyar rendező filmjében Vanessa Kirby és Shia LaBeouf mellett a Succession sztárja, Sarah Snook is szerepelni fog.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés