hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mobilfilmverseny a Magyar Turizmusnál

Fesztiválokat népszerűsítő mobilos filmeket vár a Magyar Turizmus és a Kultúrpart, a legjobbak bortúrát nyernek.
hirdetés

A fesztivál-életérzést vagy kulturális eseményeket népszerűsítő mobilfilmeket vár közös versenyén a KultúrPart és a Magyar Turizmus (MT). A pályázatra négy kategóriában várnak telefonnal készített alkotásokat: sztárinterjúk, fenntarthatóságról szóló filmek, folklóreseményeket megörökítő videók, illetve „tábortűz” címszó alatt amatőr művészek produkcióit bemutató anyagok nevezhetők filmverseny.kulturpart.hu .

A kisfilmeket szakmai zsűri bírálja el, többek között a Magyar Turizmus 2009-es kulturális turizmus témaévének védnökei – Novák Péter, zenész, színész, egyben a KultúrPart kreatív vezetője, Konyári János borász, Szűcs Zoltán koreográfus és Török András útikönyvíró –, valamint Kalmár András rendező-operatőr dönt majd a végső sorrendről.

A verseny egyszerre kötődik az MT idei Kulturális Turizmus Éve tematikus promóciójához, és vezeti fel a fesztiváloknak szentelt 2010-es évet. A nyerteseknek az MT kétszemélyes bortúrát ajánl fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Rajtuk kívül az Eletforma.hu női portál is a sales house-hoz került január 1-jével.

A felek azonban keresik az üzleti együttműködés további lehetőségeit.

Kirády Attila, eddigi kreatív igazgató pozíciója megszűnik, de marad a cégnél.

Erre is választ ad az IAB Influencer Marketing Kisokosa és Fogalomtára.

Az abszolút győztes a Mateking.hu, az Internet Kultúra Fővárosa pedig Debrecen lett az MMSz által szervezett megmérettetésen.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés