hirdetés
hirdetés
hirdetés

MMSZ - Iglódi-Csató Judit az elnökségben

Új taggal bővült a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elnöksége: a testület tagjai közé választotta Iglódi-Csató Juditot, a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatóját, szóvivőjét.
hirdetés
Iglódi-Csató Judit új feladatával kapcsolatban kiemelte: a 21. század kommunikációs környezete olyan kihívások elé állítja a szakmát és a szakmai szervezeteket, ahol még inkább szükség van a tudatos és markáns véleményformálásra, független szakmai álláspontok aktív képviseletére.

„Hiszek abban, hogy a kommunikációs szakma különböző területein dolgozó, de azonos elvek mentén együttműködő szakértők a szövetséget olyan módon tudják megújítani, ami által az MMSZ a szakmában dolgozók számára egy meghatározó viszonyítási pont lesz” – mondta a szakember.

Mint arról már beszámoltunk az MMSZ októberben úgy döntött, négy új szakembert kér fel, hogy csatlakozzon a szövetség elnökségéhez. A felkérést először Kozák Ákos, a Gfk Hungária ügyvezetője, majd Iglódi-Csató Judit fogadta el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés