hirdetés
hirdetés
hirdetés

MMSZ - Iglódi-Csató Judit az elnökségben

Új taggal bővült a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elnöksége: a testület tagjai közé választotta Iglódi-Csató Juditot, a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatóját, szóvivőjét.
hirdetés
Iglódi-Csató Judit új feladatával kapcsolatban kiemelte: a 21. század kommunikációs környezete olyan kihívások elé állítja a szakmát és a szakmai szervezeteket, ahol még inkább szükség van a tudatos és markáns véleményformálásra, független szakmai álláspontok aktív képviseletére.

„Hiszek abban, hogy a kommunikációs szakma különböző területein dolgozó, de azonos elvek mentén együttműködő szakértők a szövetséget olyan módon tudják megújítani, ami által az MMSZ a szakmában dolgozók számára egy meghatározó viszonyítási pont lesz” – mondta a szakember.

Mint arról már beszámoltunk az MMSZ októberben úgy döntött, négy új szakembert kér fel, hogy csatlakozzon a szövetség elnökségéhez. A felkérést először Kozák Ákos, a Gfk Hungária ügyvezetője, majd Iglódi-Csató Judit fogadta el.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés