hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minőségi szerkesztő a Kreatívnál

Bátorfy Attila kollengánk a Kreatív decemberi számában megjelent Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? című írásáért kapta meg a minőségi újságírásért járó díjat. Kollegánknak ez már a második rangos elismerése, ugyanis 2010-ben Junior Prima Primissima díjban részesült.

hirdetés

A Minőségi Újságírásért Alapítvány Bátorfy Attilának, a Kreatív szerkesztőjének ítélte oda a decemberi Minőségi Újságírásért-díjat, a Kreatív decemberi számában megjelent Nem vizsgált hatások című írásáért. (A cikk a Kreatív Online felületén Mit hoz a Fidesz a közterületi médiának? címmel jelent meg, december 21-én.)

Bátorfy Attila – aki 2010-ben megkapta a Junior Prima Primissima díjat is – cikke a közterületi reklámfelületeket szabályozó törvény és végrehajtási rendelete okozta piacszűkülésről, a piaci szereplők első rémületéről, illetve egyes gazdasági körök előretöréséről számol be.

A Minőségi Újságírásért-díj odaítéléséről a Minőségi Újságírásért Alapítvány által felkért zsűri – Bojtár B. Endre, Farkas Zoltán, Fehér Béla, Martin József Péter, Mészáros Antónia, Vizy Dorottya és Weyer Balázs – döntött. 

Az 1997-ben alapított díj védnöke a Brit Nagykövetség, támogatója a Vodafone, a Richter Gedeon és a PWC. A díjjal oklevél és nettó 200 ezer forint pénzjutalom jár. Az elismerést a Minőségi Újságírásért Alapítvány klubjának következő rendezvényén adják át.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Gratula! Ez így teljesen rendben is van! Bátorffy egy "bátor fi".

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.