hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - promóció kisvállalkozásoknak

Virágküldési bónt kaptak azok a cégek, amelyek legalább hármat vásároltak a Microsoft kisvállalkozásoknak szánt szoftvercsomagjából. Az online promóción a Carnation és az Allison Advertising közösen dolgozott.
hirdetés
A 35 év feletti, kis- vagy középvállalkozást vezető férfiakat célozta meg a Microsoft tavaszi promóciója, amelynek keretében virágküldési bónt kaptak azok, akik legalább három példányt vásároltak a cég Office 2007 Small Business szoftvercsomagjából. A Microsoft felkéréssel választotta ki a kampányon dolgozó cégeket.

A kreatívkoncepcióért és a grafikai kivitelezésért az Allison Advertising felelt, míg az – állandó megbízással más területeken is a Microsoftnak dolgozó – Carnation a microsite-ot, a bannereket és a keresőkampányt készítette.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

A Nyerő Páros után új szerepben tér vissza a csatornára a színész.

A konzervatív feminista fórum podcastokat is indított.

Nyerspezsgő-pincétől a helyi menő péksékig. Rádiós, online és magazinos megjelenéseket értek el vele.

A SorozatWiki szellőztette meg.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés