hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - promóció kisvállalkozásoknak

Virágküldési bónt kaptak azok a cégek, amelyek legalább hármat vásároltak a Microsoft kisvállalkozásoknak szánt szoftvercsomagjából. Az online promóción a Carnation és az Allison Advertising közösen dolgozott.
hirdetés
A 35 év feletti, kis- vagy középvállalkozást vezető férfiakat célozta meg a Microsoft tavaszi promóciója, amelynek keretében virágküldési bónt kaptak azok, akik legalább három példányt vásároltak a cég Office 2007 Small Business szoftvercsomagjából. A Microsoft felkéréssel választotta ki a kampányon dolgozó cégeket.

A kreatívkoncepcióért és a grafikai kivitelezésért az Allison Advertising felelt, míg az – állandó megbízással más területeken is a Microsoftnak dolgozó – Carnation a microsite-ot, a bannereket és a keresőkampányt készítette.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés