hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - promóció kisvállalkozásoknak

Virágküldési bónt kaptak azok a cégek, amelyek legalább hármat vásároltak a Microsoft kisvállalkozásoknak szánt szoftvercsomagjából. Az online promóción a Carnation és az Allison Advertising közösen dolgozott.
hirdetés
A 35 év feletti, kis- vagy középvállalkozást vezető férfiakat célozta meg a Microsoft tavaszi promóciója, amelynek keretében virágküldési bónt kaptak azok, akik legalább három példányt vásároltak a cég Office 2007 Small Business szoftvercsomagjából. A Microsoft felkéréssel választotta ki a kampányon dolgozó cégeket.

A kreatívkoncepcióért és a grafikai kivitelezésért az Allison Advertising felelt, míg az – állandó megbízással más területeken is a Microsoftnak dolgozó – Carnation a microsite-ot, a bannereket és a keresőkampányt készítette.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés