hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - díj magyar webfejlesztőknek

Magyar kezdeményezésre először adott át díjat a Microsoft az év legjobbnak tartott webfejlesztőjének. A vállalat - amely először a Carnationt díjazta - olyan cégeket kíván elismerni a Web Channel Campaign (WCC) 2007 díjjal, amelyek Microsoft technológiára alapozva érnek el kiemelkedő fejlesztői vagy üzleti sikereket.
hirdetés
Mint azt Csiszár Dénes, a Microsoft Magyarország webstratégiai tanácsadója lapunknak elmondta, a díjat a Microsoft az ő kezdeményezésére adta át a hazai WCC programon belül.
A WCC a webes cégek számára abban nyújt segítséget, hogy a Microsofttal közösen lépjenek piacra, vagy fokozzák piaci jelenlétüket.

Az első díjazott a Carnation lett - az ügynökség a Generali Online tartalommenedzsment rendszerének PHP-alapokról a Microsoft által fejlesztett .NET alapokra való áthelyezéséért és az ügyfélközpontú szolgáltató portál kialakításáért kapta az elismerést.

Csiszár Dénes hozzátette: a hagyományteremtőnek szánt díjjal egyfelől a fejlesztőket szeretnék sarkallni a közös munkára, másfelől pedig a Microsoft „softare plus service” elkötelezettségét kívánják erősíteni, jelezve, hogy a vállalat egyre nyitottabb a közösségi internetes platformok, megoldások felé.

A WCC 2008 győzteseit már várhatóan több kategóriában választja ki a Microsoft szakembereiből álló zsűri.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés