hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - díj magyar webfejlesztőknek

Magyar kezdeményezésre először adott át díjat a Microsoft az év legjobbnak tartott webfejlesztőjének. A vállalat - amely először a Carnationt díjazta - olyan cégeket kíván elismerni a Web Channel Campaign (WCC) 2007 díjjal, amelyek Microsoft technológiára alapozva érnek el kiemelkedő fejlesztői vagy üzleti sikereket.
hirdetés
Mint azt Csiszár Dénes, a Microsoft Magyarország webstratégiai tanácsadója lapunknak elmondta, a díjat a Microsoft az ő kezdeményezésére adta át a hazai WCC programon belül.
A WCC a webes cégek számára abban nyújt segítséget, hogy a Microsofttal közösen lépjenek piacra, vagy fokozzák piaci jelenlétüket.

Az első díjazott a Carnation lett - az ügynökség a Generali Online tartalommenedzsment rendszerének PHP-alapokról a Microsoft által fejlesztett .NET alapokra való áthelyezéséért és az ügyfélközpontú szolgáltató portál kialakításáért kapta az elismerést.

Csiszár Dénes hozzátette: a hagyományteremtőnek szánt díjjal egyfelől a fejlesztőket szeretnék sarkallni a közös munkára, másfelől pedig a Microsoft „softare plus service” elkötelezettségét kívánják erősíteni, jelezve, hogy a vállalat egyre nyitottabb a közösségi internetes platformok, megoldások felé.

A WCC 2008 győzteseit már várhatóan több kategóriában választja ki a Microsoft szakembereiből álló zsűri.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

A Nyerő Páros után új szerepben tér vissza a csatornára a színész.

A konzervatív feminista fórum podcastokat is indított.

Nyerspezsgő-pincétől a helyi menő péksékig. Rádiós, online és magazinos megjelenéseket értek el vele.

A SorozatWiki szellőztette meg.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés