hirdetés
hirdetés
hirdetés

Microsoft - díj magyar webfejlesztőknek

Magyar kezdeményezésre először adott át díjat a Microsoft az év legjobbnak tartott webfejlesztőjének. A vállalat - amely először a Carnationt díjazta - olyan cégeket kíván elismerni a Web Channel Campaign (WCC) 2007 díjjal, amelyek Microsoft technológiára alapozva érnek el kiemelkedő fejlesztői vagy üzleti sikereket.
hirdetés
Mint azt Csiszár Dénes, a Microsoft Magyarország webstratégiai tanácsadója lapunknak elmondta, a díjat a Microsoft az ő kezdeményezésére adta át a hazai WCC programon belül.
A WCC a webes cégek számára abban nyújt segítséget, hogy a Microsofttal közösen lépjenek piacra, vagy fokozzák piaci jelenlétüket.

Az első díjazott a Carnation lett - az ügynökség a Generali Online tartalommenedzsment rendszerének PHP-alapokról a Microsoft által fejlesztett .NET alapokra való áthelyezéséért és az ügyfélközpontú szolgáltató portál kialakításáért kapta az elismerést.

Csiszár Dénes hozzátette: a hagyományteremtőnek szánt díjjal egyfelől a fejlesztőket szeretnék sarkallni a közös munkára, másfelől pedig a Microsoft „softare plus service” elkötelezettségét kívánják erősíteni, jelezve, hogy a vállalat egyre nyitottabb a közösségi internetes platformok, megoldások felé.

A WCC 2008 győzteseit már várhatóan több kategóriában választja ki a Microsoft szakembereiből álló zsűri.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.

hirdetés
hirdetés