hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miamiból küldték az 1 nap 10 képet

1 nap 10 kép című sorozatunkhoz ezúttal Miamiból kaptunk képeket: Papp Zsolt, a CMW kreatívügynökség szenior dizájnere meséli el a keddi napját. 

hirdetés

A háromnapos hétvégét követően kedden indul nálunk a hét (hétfőn Memorial Day volt). A Government Center megállónal már kezdek én is ébredezni.

 

Borongósan indul a nap, de az irodaházunkon lévő házszámok rutinosan a fák mögé bújnak, tudják, hogy borúra derű következik.

 

Tárgyaló es nappali. Vagy a díjaktól, vagy az asztalon lévő folyamatban lévő munkáktól nem férünk. Szerintem igen.

 

Mintha megállt volna az idő. Minden változatlan az asztalomon a pénteki happyend óta

 

A város másik felére indulunk. Második meeting két ingatlanberuházás kreatívmunkáival kapcsolatban. Autópályán megyünk, mert így gyorsabb és egyszerűbb.

 

Utolsó összekacsintások. Chris hozza a táblákat, neki a leghosszabb a karja. Phillip mosolya a régi, ahogyan a Bad Boys első részében már láthattuk tőle. Sissy igyekszik a tesztoszteron szintet felborítani.

 

A megbeszélés jól sikerült. Elégedetten nézünk a jövőbe(le).

 

Éppen egy új minikatalógus prototípusával birkózom. 12 darabból állítottam össze. Az interaktiv pdf-be nem kell ennyi ragasztó.

 

Lizette és Danna. Mindent látok, kár, hogy semmit sem hallok.

 

A mai nap is remek izgalmakkal fog zárulni, 90 perc múlva kezdődik a Miami Heat soron következő mérkőzése. Let's go Home, Let's go Miami Heat!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés