hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miamiból küldték az 1 nap 10 képet

1 nap 10 kép című sorozatunkhoz ezúttal Miamiból kaptunk képeket: Papp Zsolt, a CMW kreatívügynökség szenior dizájnere meséli el a keddi napját. 

hirdetés

A háromnapos hétvégét követően kedden indul nálunk a hét (hétfőn Memorial Day volt). A Government Center megállónal már kezdek én is ébredezni.

 

Borongósan indul a nap, de az irodaházunkon lévő házszámok rutinosan a fák mögé bújnak, tudják, hogy borúra derű következik.

 

Tárgyaló es nappali. Vagy a díjaktól, vagy az asztalon lévő folyamatban lévő munkáktól nem férünk. Szerintem igen.

 

Mintha megállt volna az idő. Minden változatlan az asztalomon a pénteki happyend óta

 

A város másik felére indulunk. Második meeting két ingatlanberuházás kreatívmunkáival kapcsolatban. Autópályán megyünk, mert így gyorsabb és egyszerűbb.

 

Utolsó összekacsintások. Chris hozza a táblákat, neki a leghosszabb a karja. Phillip mosolya a régi, ahogyan a Bad Boys első részében már láthattuk tőle. Sissy igyekszik a tesztoszteron szintet felborítani.

 

A megbeszélés jól sikerült. Elégedetten nézünk a jövőbe(le).

 

Éppen egy új minikatalógus prototípusával birkózom. 12 darabból állítottam össze. Az interaktiv pdf-be nem kell ennyi ragasztó.

 

Lizette és Danna. Mindent látok, kár, hogy semmit sem hallok.

 

A mai nap is remek izgalmakkal fog zárulni, 90 perc múlva kezdődik a Miami Heat soron következő mérkőzése. Let's go Home, Let's go Miami Heat!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A több éves nagyvállalati HR vezetői tapasztalattal rendelkező Kárpáti Diána 2019 májusától a cégcsoport tagja.

A győztesek mámorától egészen Galactic Jackson szettjéig dokumentáltuk az eseményeket.

A hírek szerint több ezer szellemi munkát végző alkalmazottat küldenek el a cégtől a közeljövőben.

A Property Market meghívásos tenderén három ügynökség indult, a két körös kiválasztási folyamat végén pedig a Black Page Consulting nyert.

Mint kiderült, a kiadóvállalat fiókjait azért zárolta a Facebook mert egyikük megsértette a reklámszabályzatot.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés