hirdetés
hirdetés
hirdetés

Metro - megújult honlappal

Megújult a Metro hírújság honlapja, a fejlesztéseken a kiadó házon belül dolgozott. Az új online felületet a lap integrált kommunikációs kampánnyal vezeti be a Café Csoport segítségével.
hirdetés
A Metro hírújság még 2006 novemberében megújította honlapját, azonban a vezetőség több mint két hónapos tesztüzem után látta elérkezettnek az időt a bevezetőkampány elindítására. A honlap átalakításának következtében a tizenöt percenként frissülő honlapon a legfrissebb hírek egy folyamatosan futó piros információs sávban olvashatók a site felső részén. Az oldalakon a tévéműsorok mellett a mozik kínálata között is lehet böngészni, valamint a Metro egyes nyomtatott lapszámai visszamenőleg is letölthetőek pdf formátumban.

A Metro a honlap megújítását házon belül végezte, és egyben egy új, négyfős online szerkesztőségi egységet is kialakított.

A honlap látogatására buzdító, február 19-én indult és március 15-kéig tartó imázskampányt a kiadóval 2003 óta dolgozó Café Csoport gondozza. Az aktivitás a sajtóban - többek között a Metro-ban, gazdasági lapokban, női és fiataloknak szóló magazinokban - fut, valamint lesz bannereket és játékokat bevető online kampány is hat nagyobb site-on. Ezenkívül citylightreklámok jelennek meg Budapesten kívül Szegeden és Pécsett.

Emellett autómatricás és BTL-kampány is indul: ez utóbbi keretében öt budapesti internetkávézóban a Metro honlapját állítják be kezdőoldalnak, és a felhasználók Metro-logós egérpadokat használhatnak. A népszerűsítést DM-kampány is támogatja: a kiadó 10 ezres címlistára küld ki direkt maileket.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az aktivitással a cég arra akarja emlékeztetni a vásárlókat, hogy a Lego több egy sima játékgyárnál.

Az új arculat mellett a hirdetők is új lehetőségekkel találkozhatnak. 

A lakásfejlesztő vállalat először indított televíziós kampányt.

A Wieden & Kennedy New York váltja a DDB által három éve létrehozott dedikált ügynökséget, miközben a W&K Portland tovább dolgozik a KFC-n.

100 millió fontos bevétel után. Ez kevesebb, mint amennyit egy magánszemély évi 120 ezer fontos fizetés után adózik le.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés