hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mészáros Lőrinc felcsúti emberét ültette be a Mediaworksbe

Halmi Tamás, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cégeinek, többek között a Mészáros és Mészáros Kft.-nek a vezetőjét felügyelőbizottsági (fb) pozícióba ültették a Mediaworksnél és anyavállalatánál, az Opimus Pressnél - írja a 24.hu.

hirdetés

Halmi kinevezését a lap szerint szeptember 5-én jegyezte be a cégbíróság (augusztus elsejei hatállyal), aki Hudek Gábort váltja a fb-ban. Hudek volt korábban a kiadó anyavállalata, az Opimus Press vezérigazgatója is, ebben ap ozícióban szintén Halmi váltja őt.

A 24.hu elősorolja Halmi Tamás tisztségeit: jelenleg is ügyvezetője többek között a felcsúti székhelyű Mészáros és Mészáros Kft.-nek, ezenkívül ő a vezetője az ugyancsak felcsúti Atlasz Geodézia Kft.-nek, valamint szintén ő vezeti az Opus Global Nyrt.-t is, mely korábban Opimus Groupként volt ismert, és mely az Opimus Pressnek az anyavállalata. Halmi irányítja a herceghalmi Unitreasury Kft.-t is, mely egy Opimus/Opus leányvállalat. Halmi ezentúl igazgatósági tagja a budapesti székhelyű KPRIA Magyarország Zrt.-nek, továbbá résztulajdonosa a Mészáros-családhoz is köthető Medio Vario Zrt.-nek. Halmi 2014-től idén januárig ügyvezetője volt továbbá a felcsúti R-KORD Építőipari Kft.-nek is, mely 2013 óta Mészáros Lőrinc érdekeltsége - írja a lap.

 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés
hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.