hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mészáros Kinga távozott a Publicis One-tól

Feladatait ketten veszik át: Sásdi Helga már november eleje óta viszi a Saatchi & Saatchi Hungary-t mint brand leader, míg Tóth Vazul január 8-ával érkezik a Publicis One operatív igazgatói posztjára.

hirdetés

A változást Misa Lukic, a Publicis One regionális vezetője ma jelentette be. Mészáros Kinga, a Publicis One  ügyvezető igazgatója, illetve a Saatchi & Saatchi magyarországi vezetője az ügynökségnél cégvezetőként töltött 9 éve (összesen 12) után úgy döntött, hogy búcsút mond a cégnek, és új kihívások felé néz - írják a közleményben.

„Az elmúlt 12 év meghatározó volt és marad is számomra. Szakmailag egy nemzetközi szervezet tagjaként alkalmam volt folyamatosan a legjobbaktól tanulni és szélesíteni a látókörömet térben és időben. Nagyon sok emberrel találkoztam és dolgoztam együtt, ami életre szóló barátságokat hozott, és ezek a barátságok a munkától függetlenül is megmaradnak. Nagyon büszke vagyok a csapatra, amit felépítettünk, a tudásra, amit meghonosítottunk, és azt gondolom, mindezt jó kezekben hagyom” – mondta Mészáros Kinga, leköszönő ügyvezető igazgató.

Az új operatív igazgató, Tóth Vazul karrierje nagy részét a Deloitte-nál töltötte, olyan piacokon dolgozva, mint Ausztrália, Hollandia, Magyarország, és a közép-európai régió. 2014-ben ült át a vállalati oldalra, és a Vodafone-nál folytatta karrierjét a business transformation vezetőjeként. Ezt követően igazolt a Budapest Bankhoz, ott a cég minőségmenedzsmentjét irányította. Ezen felül, 2013 óta tölti be a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnöki pozícióját is. A Publicis One-nál Tóth Vazul feladata lesz a magyarországi vállalat irányítása - amely magába foglalja a Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Publicis, Zenith és Starcom ügynökségi márkákat -, valamint a folytatni a Publicis One modellt transzformációs folyamatát.

A Saatchi új brand leadere, Sásdi Helga közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális világ és a médiapiac területén. Karrierje első éveiben részt vett a hazai internetes piac kialakításában, felelős volt többek között a HVG, Danubius Rádió, és az Origo.hu médiapiaci felfuttatásában. 2007-től Londonban, majd később New Yorkban folytatta pályafutását, ahol globális ügyfelek teljes digitális portfoliójának vezetéséért felelt FMCG, Telekom, és Pharma iparágakban, ügynökségi és ügyféloldalon egyaránt.

Ősz óta új társ-kreatívigazgatók a Saatchinál

További kapcsolódó hír, hogy idén változások voltak a Saatchi kreatívcsapatánál is. Még tavasszal érkezett, majd a próbaidő végén távozott Mihai Coliban, executive kreatívigazgató, melyet követően átalakult az ügynökség kreatív részlege. A P&G márkáinak – a Pampers kivételével – kreatív irányítására ősszel két kreatívigazgatót neveztek ki: a Saatchi két régi motorosa, Rosenkranz Klaudia (ő írta a friss számunkba az Inspirátort), illetve Armand Versace társ-kreatívigazgatóként dolgoznak együtt. A Pampers márkára egy új csapat jött létre az ügynökségen belül, melynek kreatív irányítója Eric Rainsberry - tudta meg még a Kreatív.  

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot.

Tapssal és ovációval jutalmazta a közönség, majd a mentők elszállították.

A meghívásos tendert a Kraftwork nyerte.

Kolosi Péter szerint az egyetlen célja a Piramis című műsornak, hogy tönkretegyék vele A Falat.

A bulira összeálló zenekarba Fabricius Gábor, Tóth Valentin mellett visszatérőként Fodor Gergő is beszáll. 

hirdetés

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

Díjátadó: 11.28. (Helyszín: Akvárium 1051 Erzsébet tér 12.)

Időstressz: Hogyan győzhető le? Energiamenedzsment 4 lépésben. 2017.12.01.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 6.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Nevezési határidő: 12.08.

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

hirdetés
hirdetés