hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvan a Vodafone új pr-menedzsere

Iványi Orsolya távozása után a Vodafone megtalálta az új pr-menedzsert. December 1-jétől Jókuti András látja el a sajtókapcsolati feladatokat.
hirdetés

Jókuti András
Jókuti András
Mint arról beszámoltunk, Iványi Orsolya a Wizz Air-hez távozott a mobiltársaságtól. A megüresedett posztra Jókuti Andrást választották, aki kisebb pr-projektektől eltekintve főleg szabadúszó újságíró-szerkesztőként tevékenykedett. A szakember dolgozott üzleti-technológiai magazinoknál  - Manager Magazin, Figyelő, IT-Business – és a Radiocafé 98.6 szerkesztő-műsorvezetője is volt.

Jókuti András a Kreatívnak elmondta: izgalmas feladatra vállalkozott, hiszen kevés embernek adatik meg, hogy a szakma mindkét oldalát megtapasztalja. Emellett kihívásnak tartja egy nemzetközi mobilszolgáltatónál - különösen válságidőszakban - ellátni ezt a feladatot.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

A Nyerő Páros után új szerepben tér vissza a csatornára a színész.

A konzervatív feminista fórum podcastokat is indított.

Nyerspezsgő-pincétől a helyi menő péksékig. Rádiós, online és magazinos megjelenéseket értek el vele.

A SorozatWiki szellőztette meg.

hirdetés

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Meghosszabbított nevezési határidő: 2020. november 27.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés