hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvan a Milliók Reggelire új otthona

Információink szerint a Jazzy rádióra költözik a nemrég elhallgatott Radiocafé népszerű reggeli műsora, a Milliók Reggelire. A hivatalos bejelentés hétfőre várható, a műsor indulása augusztus 22-ére.

hirdetés

"Egekben a svájci Frank. Zuhannak a tőzsdék. Amerikát leminősítették. Összeomlóban az eurózóna. A görögökről már ne is beszéljünk… Pánikhangulat mindenütt. Sehol senki, aki irányt mutatna ebben a zivataros időszakban? Sehol egy hang, hogy vezessen minket? De van!” – ezekkel a sorokkal kezdődik a 90.9 Jazzy rádió meghívója egy hétfői sajtótájékoztatóra, amelyből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy a nagy bejelentés, amelyre a csatorna készül, nem más, mint az, hogy a Jazzyra költözik a Milliók Reggelire című műsor. Tippünket két független forrás meg is erősítette.

Az Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András nevével fémjelzett, 2003 óta futó reggeli tőzsdei és gazdasági műsor alól számos más műsorral együtt akkor húzták ki a talajt, amikor május 17-én kedden délután négykor minden előzetes figyelmeztetés nélkül az Antenna Hungária lekapcsolta a Radiocafé sugárzását, mert a tulajdonos nem fizette be a sugárzási díjat. A rádió és a műsorok jövőjéről azóta számos találgatás látott napvilágot – az adó állítólag online folytatja majd, a Milliók reggelire című műsor folytatását pedig legutóbb a Gazdasági Rádióban ígérte a Hvg.hu egyik cikke.

A Kreatív Online úgy tudja, valóban folytak komoly tárgyalások a Gazdasági Rádióval, de a műsort készítő négy rádiós végülis a másik tárgyalópartner, a Jazzy mellett döntött. A műsor indulásáról nincsenek pontos információink, de a műsor Facebook-oldalán napokkal ezelőtt megindult egy visszaszámlálás, amelyből úgy tűnik, új helyén 22-én hétfőn kezdi meg a tájékoztatást a Milliók Reggelire. A visszaszámlálás melletti „Figyeld a hetest!” felirat minden bizonnyal a nagy bejelentés időpontjára utal: a visszaszámlálás 15-én, hétfőn, a sajtótájékoztató napján jár majd a hetesnél.

Nesta, aki a Radiocafé-nak és alapításától kezdve sokáig a Milliók Reggelire című műsornak is zenei szerkesztője volt, információink szerint nem vesz részt a Jazzy műsorának készítésében.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

hirdetés
hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!