hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megvan a Mérleg 2008 rövidlistája

Az Art Directors Hungary Club (ADCH) második reklámversenyének döntőjébe összesen 48 munka jutott, a zsűri 141 munka közül válogatta ki a legjobbakat. A legtöbb munkával a DDB és a Leo Burnett jutott a shortlistre.
hirdetés

Idén kevesebb nevezés érkezett az ADCH versenyére, a tavalyi alkotással szemben most 141-et bírált el a Nagy Dezső DDB-s kreatívigazgató által vezetett zsűri. A shortlist alapján - csakúgy, mint az előző évben - ismét a DDB volt az egyik legsikeresebb nevező, az ügynökség hat munkával jutott be. A rövidlistára jutott alkotások szerint a Leo Burnettet is meg kell említeni, összesen hét nevezésnél szerepel a neve – ebből két munkánál egy másik céggel közösen.

Négy munkával jutott be a Sylva, és a Kirowski (egy nevezése a Leo Burnettel közös), három-hárommal pedig a McCann Erickson, a Grey, a Carnation és az Artificial fotóprodukció.

A Mérleg 2008 díjátadója szeptember 23-án az egri Országos Reklám- és Marketingkonferencián lesz.

A zsűriben mérlegelt Asztalos Zsolt, a Team art directora, Bergendy Péter a Stábfilm rendezője, Cserkuti Dávid illusztrátor, Fiala De Gábor fotográfus,  Kádár Tamás a Kirowski, kreatívigazgatója, Kristóf Attila a Viasat regionális kreatívigazgatója, Lajos Tamás, a Filmpositive rendezője, Lovas Cecília, a Design Room főszerkesztője, Polgár Zsolt, a Sylva kreatívigazgatója, Simon Attila a Cafe Design ügyvezetője és kreatívigazgatója és Tóth Csaba, a Post Edison stúdióvezetője.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés